2014. február 26., szerda

Bővebben a TVD visszatéréséről

Ahogy azt már olvashattátok egy nem is olyan régi bejegyzésben a TVD és a TO forgatása is leállt egy rövid időre. De pénteken a TVD ismét visszatér mint azt már ti is tudjátok 2 új színésszel.
Most pedig tekintsünk utána egy kicsit a részleteknek: 
  • Azt már tudjátok, hogy a TVD 6. évada is hivatalossá van téve, de, amit még nem tudtok az az, hogy Paul lehetőséget kapott a 6.évad egy epizódjának megrendezésére.
  • Amit szintén tudtatok már az nem más, minthogy Heather Hemmens és Chris Bochu lesz a két új szereplője a Vámpírnaplóknak. Na most tekintsünk a részletekbe ;) :
  • Heather Hemmensről, aki Maggie-t fogja alakítani már szó esett a TVD 5.évad 9.epizódjában, ugyanis ő Enzo szerelme, aki Dr.Withmore asszisztense volt még 1953-ban.
  • Chrisről is olvashattatok már egy bejegyzést. Hogy miért is fog olyan közel állni Bonniehoz, Carolinehoz és Elenahoz? Könnyű a válasz...Meglepő titkokat fogunk megtudni tőle a boszorkányok és a vándorok közötti harcról és arról is, hogy ez milyen hatással lesz a hasonmásokra.
  • Heather karakterével a 16. részben találkozhatunk majd először, míg Chris karakterére egészen a 19. részig várnunk kell.
  • Candice Accola is elárult egy új és meglepő kis részletet a TVD-ről. Legutóbb az történt, hogy Wes beadta Damonnek azt a szert, amitől a vámpírok csak saját fajtájukból hajlandóak inni, amikor pedig Caroline rájön erre rögtön az idősebbik Salvatore segítségére siet. ,,Caroline arra fogja összpontosítani minden figyelmét, hogy megtudja mire is képes ez a vírus. De nagy dolgokat fogunk megtudni a vándorokkal kapcsolatos történetekről is, így kiderül, hogy ki áll a háttérben és miért."
  • Amire pedig talán a legkíváncsiabbak lehettek az az, hogy PONTOSAN ki/kik is fog/fognak rájönni arra, hogy Elena testében valójában Katherine van és mégis, hogyan jönnek rá erre? Talán Matt,Tyler,Stefan,Caroline vagy Bonnie?? Esetleg közösen?? De mégis, hogyan?? Nos, én már tudom a pontos válaszokat, de ez számotokra legyen meglepetés... :)













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése