2014. február 15., szombat

Időjárás jelentés

Ma Magyarországon, kelet felől hatalmas TVD spoiler áradat várható! De ne feledkezzünk meg, hogy néhol egy kis TO szállingózás lehet! Köszönöm a figyelmet, jó olvasást! ;)
Íme rengeteg dolog amit tudnod kell:

1) A Vámpírnaplók 6. évada hivatalosan is be van rendelve!
2) Az Ősök 2. évada hivatalosan is be van rendelve!
3) Ian Somerhalder Facebook-os rajongói oldala elérte a 9 milliós lájkot! Egy videót is készített amit az alábbi linken meg tudtok nézni.
4) ISF-es valentin napi pólókat/pulcsikat tudtok rendelni, itt
5) A Vámpírnaplók 5x17 részében feltűnik az évad gonosza, Markos. Azt tudjuk róla, (egyenlőre) hogy sok köze lesz az Utazókhoz. Raffi Barsoumian fogja alakítani.                                   Jobbra láthatod őt ->
6) A havazás miatt leállt a Vámpírnaplók és Az Ősök forgatása, most a 18.résznél tartanak.
7) Nina Dobrevnek szerelem a láthatáron?! Többet itt olvashatsz róla.
8) Caroline és Stefan rájönnek, hogy Elena testében Katherine van.
9) Damon nagyjából meg akarja ölni Tyler-t, amióta egy "vámpír kannibál"!
10) Tyler és Caroline rendezik a kettejük dolgát...
11) Az Ősök, 1x15 / Le Grand Guignol/ epizódismertető:
EGY ÉJSZAKA AZ OPERÁBAN - A folyamatos visszatekintések 1919-be, megnyitja Klaus-t Cami-nek, így feltáródik az a pusztító és titkos részlet amit Marcel és Rebekah próbált eltitkolni Klaus elől. Elijah egy szövetséget köt Monique-al és a segítségét kéri, hogy megtalálják Sabine-t. Eközben Thierry vonakodik, hogy részt vegyen-e, amikor Marcel és Rebekah egy olyan tervvel állnak elő amivel megdönthetik a boszorkányok hatalmát. Ezalatt, a mocsaras vidéken, Hayley tanácstalansága végett elrabolja Sabine-t, hogy segítséget kérjen egy olyan információval kapcsolatban ami segíthetne levenni a klánjáról az átkot.
12) Vámpírnaplók 5x15 / Gone Girl- Az eltűnt lány/ epizódismertető:
VISSZATEKINTÉS NADIA KERESÉSÉRE - Miközben Nadia visszaemlékezik az évszázados keresésre az édesanyja után, Stefan, Caroline és Matt egy kétségbeesett tervvel rukkol elő, hogy megmentsék Elena életét. Már a második alkalommal Bonnie és Jeremy Liv-hez fordol segítségért. Damon egy csúnya összecsapásba csalja Tyler-t, aztán elindol, hogy bosszút álljon Dr. Wes-en. Caroline és Tyler egy új értelmet kap. Végül Bonnie, megismeri azt a szörnyű titkot ami veszélyezteti a saját és a barátai életét.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése