2014. április 29., kedd

TVD-5×20 spoilerek



- Tyler megszökik az Utazóktól.:
Amikor Tyler megszökik az Utazóktól elmegy a Salvatore házba,hogy figyelmeztesse Stefan-t és Elena-t, hogy Markos a vérüket akarja.

- Kunyhó az erdőben.: 
Damon megtudja az Utazóknak a tervét, akkor azt javasolja, hogy menjenek el ő, Stefan, Elena és Caroline, Caroline apjának az erdei kunyhójába.

- Társasjáték!:
Damon elkezd gyanakodni, hogy Stefan és Elena valamit eltitkol előle és ekkor elő áll egy trükkel, a társasjátékkal, hogy kiderítse az igazságot.

- Enzo a nem nagyon kedves szellem.:
Enzo kényszeríteni fogja Stefan-t és Elena-t, hogy mondja el Damon-nek az igazságot és ha a szép szó nem jönn be, akkor talán majd az erőszak. Valószínűleg, aki az előzetesbe Elena-nka a fejét belenyomja a kádba az is Enzo.

- Romantikus Delena-s rész.:
Még mindig feszült a hangulat Damon és Elena között. Az előzetesben láthattuk, hogy még nincsen mindennek vége köztük és lehet, hogy Caroline és Stefan egy kicsit rá segítenek, azzal, hogy bezárják őket egy szobába. A epizód végén pedig egy nagyon érzelmes rész lesz.

- Matt átveszi az irányítást.:
Avagy Matt átveszi Tyler tervét.

- Bonnie még mindig hazudik Jeremy-nek.:
Úgy tűnik Jeremy se tudja meg ebben a részben, hogy mi is az igazság Bonnie-val kapcsolatba. Bonnie tovább hazudik Jeremy-nek, hogy minden rendben van a Másik oldalt, a Nagyija figyelmeztetése ellenére is.

- Ez a rész szórakoztató, izgalmas és romantikus lesz.:
Egy rajongó kérdezte meg Twitteren Joshua-t, hogy milyen lesz ez a rész, ő pedig ezt válaszolta: Ez a rész szórakoztató, izgalmas és romantikus lesz.

- Caroline és Damon együtt fognak dolgozni.:
Caroline-nka is feltűnik, hogy Stefan és Elena valamit titkolnak és lehet, hogy összefognak Damon-nel, hogy kiderítsék az igazságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése