2014. május 14., szerda

Kivel fog találkozni Stefan a Túlvilágon?



Kivel fog találkozni Stefan a Másik Oldalt?
Alaric: Alaric! Ki ne akarná látni Alaric-ot? Alaric tudása jól jöhet Stefan-nak, hogy megpróbálják megoldani mind a problémát, a halálát és megállítsák az Utazókat mielőtt tönkre teszik Mystic Falls-t. Stefan megbízhat Alaric-ban.

Lexi: Ha már a megbízhatóságról beszélünk akkor, hol van Lexi? Megölték az első évadban, de miért is ne láthatnánk az ötödik évad fináléjában? Mind ezek után ő Stefan legjobb barátja. Ha szüksége lesz rá, akkor biztos, hogy ő ott lesz neki.

Nagyi: Stefan-nak nem volt sok kapcsolata mielőtt ő meghalt - többnyire bizalmatlan volt a Salvatore testvérekkel és inkább megakarta óvni Elena-t, de ez nem azt jelenti, hogy nem találkozhatnának. Igazából sok közös van bennük: nyugodtak, és bölcsek.

Kol: Kol és Stefan nem voltak igazán barátok, de Kol-nak a megszállottsága, hogy megállítsa az összeomló Másik Oldalt. Plusz, láthattuk már őt egyszer: mikor Matt átmenetileg meghalt és látta, hogy milyen rossz a ott lenni /5×18/. Lehet, hogy Kol újra megjelenik az ötödik évadban? Ez egy különleges lehetőség lehet számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése