2014. december 23., kedd

Bustle - 25 Legjobb és legrosszabb párosok

A Bustle oldala összeállított egy listát, amiben 25 legjobb és legrosszabb párosai vannak. Ezek között szerepel: Steroline, Bamon, Klaroline, Delena, Hayljah. Ha valaki megszeretné nézni a teljes listát az meg teheti a képre kattintva! ----------->


Legrosszabb-Steroline:
UGH. Mindent amit csinálok azt azért teszem, mert szeretem Caroline-t - sokkal jobbat érdemel, mint valakinél akinek meg kell mondani, hogy hogyan viselkedjen más emberekkel. Stefan a legrosszabb és Caroline a legjobb, ennél a kapcsolatnál semmi se tudná őt jobban bántani. Bocsánat nem bocsánat.

Legrosszabb-Bamon:
Azt se tudom, hogy ez honnan jött, de ez szörnyű. Újra bocsánat, de nagyon örülök annak, hogy a TVD is így látja.





Legjobb/legrosszabb-Klaroline:
Ők ketten a legjobbak, mert, nos a kémia. De ők ugyanakkor a legrosszabbak is, mert a fanok nagyon szeretik őket és lehetetlen, hogy megelégedjenek velük. Főképpen mikor a Vámpírnaplóknak és az Ösöknek volt egy közös része.




Legjobb-Delena:
Szeretik egymást. Szeretik egymást, mikor egy természetfeletti mágikus-börtönben vannak, szeretik egymást azok után is, hogy egyikőjük elfelejtette a kapcsolatuk összes emlékét, ők a végjáték. Ne is próbáld nekem azt mondani, hogy nem, Julie Plec.

Legjobb-Hayljah:
Az Ösök 2. évad félévad zárója végre megadta nekünk azt a Hayljah pillanattot, amiben reménykedtünk. Természetesen, várni erre és közbe ők meg tagadják az érzelmeiket egymás iránt, szenvedés, de nézni őket együtt, a fanok nem is tudtak volna jobbat elképzelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése