2015. április 30., csütörtök

6x21 & 6x22 epizódismertetők

6.21 - I’ll Wed You in the Golden Summertime 
Egybekelünk az aranyló nyárban


ALARIC ÉS JO NAGY NAPJA - Ma van Alaric és Jo esküvője és Elena és Bonnie a tőlük telhető legjobb segítséget nyújtják a készülődésben Jo-nak az utolsó percben. Miután leleplezett néhány életet-megváltoztató hírt, ami Damont eltitkolt előle, Stefan elviszi a bátyját egy kis utazásra, hogy
más nézőpontból adjon neki tanácsot Elena-val kapcsolatos jövőjéhez. Máshol, amikor Caroline visszatér Mystic Falls-ba miután beletörődött az emberisége kikapcsolásának tombolásába, kárpótolja barátait és újragondolja Stefan-nal való kilátásait. Végül, amikor Bonnie-nak élénk rémálmai lesznek, amiben Lily üldözi őt, Matt segítségét kéri, hogy számoljanak le Lily-vel. Michael Trevino és Michael Malarkey is szerepel a részben.


6.22 - I’m Thinking of You All the While
Mindig rád gondolok


VISZLÁT MYSTIC FALLS - Alaric és Jo lakodalménak következményeként a dolgok drámai fordulatot vesznek, amikor egy hívatlan vendég megjelenik és Elena-t egy borzalmas veszélyben hagyja. Matt tanácsa ellenére, miszerint hagyja el a várost, hogy megvédje magát, a dacos Bonnie a kezébe veszi az irányítást miután egy megcsavart terv végkifejletében találja magát. Ahogy Stefan és Caroline elérnek egy érzelmes keresztúthoz a kapcsolatukban, úgy egy újraegyesülés Liv-vel Tyler-t olyan döntéshez kényszeríti, ami örökre megváltoztathatja az életét. Eközben, Lily meggondolatlan cselekvései hatására Stefan rádöbben, hogy édesanyja meddig megy el, hogy újra a "családjával" lehessen. Végül, egy mindent pusztító esemény után, Damon kénytelen meghozni élete legnehezebb döntését. Michael Malarkey is szerepel a részben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése