4. ÉVAD

4x01-Groving Pains (A választás)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar 

ELENA LEGROSSZABB RÉMÁLMA — Elena felébred a balesetét követő reggelen, és rájön arra, hogy amitől valójában rettegett, valóra vált - vámpírvérrel halt meg a szervezetében, és keresztül kell mennie egy rémes átmeneten, hogy vámpírrá változzon... vagy szembenézhet a biztos halállal. Stefan megígéri Elenának és Bonnienak, hogy mindent bevet annak érdekében, hogy kijussanak a helyzetből, de Damon dühös a bátyjára amiatt, hogy hagyta Elenát meghalni. Bonnie hatalmas árat fizet a kísérletezés miatt, hogy megpróbálja megváltoztatni Elena sorsát, amíg Damon Matten tölti ki csalódottságát és dühét. Egy kivételes, érzelmes pillanatban Rebekaht mélyen érinti Stefan és Elena egymás iránti odaadása. Végül, Young lelkész és a város tanácsa elkezdik felkutatni a vámpírokat és azok támogatóit, amely váratlan tragédiába torkollik.


4x02- Memorial (Vérszövetség)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés:Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar 


ÚJ VESZÉLY KÖZELEG A VÁROS FELÉ — Elena próbál megbírkózni a hullámvölgyekkel, ami a vámpírrá válás része, Stefan és Damon pedig azon veszekednek, hogy mi a legjobb neki. Damon elhatározza, hogy a maga módján segít Elenának, és megkéri, hogy ne árulja el Stefannek. Egy idegen, Connor Jordan, a városba érkezik és faggatni kezdi Forbes seriffet és Lockwood polgármestert. Connor cselekedetei hamar meggyőzik Stefant, hogy egy veszélyes vámpírvadásszal van dolguk. Jeremy és Matt meglepődnek, amikor találkoznak egy lánnyal, akit régebben ismertek, Aprillel, aki visszatér a városba és beíratkozik a Mystic Fallsi gimibe. Egy városi összejövetelen Elena kezdi elveszíteni az önuralmát, amíg Caroline közbe nem lép, és nem segít neki. Végül Damon kitárja érzéseit egy ismeretlen barátnak. Kat Graham és Michael Trevino szintén szerepelnek a részben.


4x03-The Ranger (Féktelenűl)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar 

VADNAK SZÜLETNI – Connor tovább folytatja a keresést, hogy feltárja Mystic Falls titkait és megpróbálja meggyőzni Jeremy-t, hogy dolgozzanak együtt. Dr. Fell segítségével Damon és Klaus kérdőre vonja Connort, de a dolog halálos fordulatot vesz. Elena megpróbálja a lehető legnormálisabban élni az új életét, így eltökélt szándéka, hogy befejezi az iskolát, ebben Matt és Caroline is támogatják. Rebekah az iskolában való megjelenésével nagyban megnehezíti Elena düh kontrollját, de a lány rájön, hogy Rebekah rendkívül veszélyes is lehet. Később Rebekah rájön, hogy mennyire egyedül van, ezért felkeresi Aprilt. Stefan elviszi Elenát egy izgalmas motorozásra, hogy megmutassa, az élet lehet igazán szórakoztató is. Tyler meglepetésére megjelenik Hayley, a vérfarkas, aki segített neki megtörni a Klaus iránti hűségét. A saját érzelmeiért is aggódó Elena miatt Stefan Caroline-hoz fordul egy érzelmes tanácsért.


4x04-The Five (Az öt szövetsége)

Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar 

BULI A HAVEROKKAL ÉS EGY VISSZATEKINTÉS A 12. SZÁZADI OLASZORSZÁGBA – Damon Elenával és Bonnie-val elmegy meglátogatni a Whitmore Főiskolát, ahol Shane professzor okkult tudományokat tanít, akárcsak régen Bonnie nagymamája. A testvériség jelmezes partiján Damon egy eléggé vad helyszínt választ ahhoz, hogy megmutassa Elenának, hogyan válasszon áldozatot. Rebekah kísérlete, hogy megvegye Matt megbocsájtását, kudarcba fullad, de izgatott lesz a Klaustól kapott váratlan hírek miatt. Amikor Stefan Klaust kérdezi Connor szándékairól, Klaus elmond neki egy régi találkozást egy csoporttal, amely erőteljes vámpírvadászokból állt, de Rebekah lesz az, aki olyan információt közöl, amely sokkolja Stefant.
4x05-The Killer (A gyilkos)


Online:Felirattal/Szinkronnal|Letöltés:Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar 

A VADÁSZ JELE – Stefan és Klaus szövetségesként megpróbálják kordában tartani a veszélyt, amelyet Connor szabadított a városra. Amikor Connor Jeremy-t, Matt-et és Aprilt túszként használja a Grillben, Stefannak és Damonnek súlyos nézeteltérése van arról, miként mentsék meg őket. Elena megint azon kapja magát, hogy a két testvér közt civódik. A helyzet erőszakossá válik, amikor Klaus egyik hibridjét, Deant küldi, hogy megállítsa Connort. Caroline meglepődik, amikor Hayley-t a Lockwood villában találja. Eközben Shane professzor Bonnie-nak segít túljutni a félelmein és a bűntudatán.
4x06-We All Go a Little Mad Sometimes (Testvériviszály)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

ELENA ÚJ RÉMÁLMA – Elena félelmetes hallucinációk után zavarodott és megrendült, ennek következtében veszélyes hibát követ el. Miután Stefan új híreket kap Elena-ról, Klaus a kezébe veszi az irányítást. Shane Professzor egy ősi boszorkányvarázslat történetét meséli el Damon-nak és Bonnie-nak. Klaus és Stefan segítségével Jeremy élete egy új szakaszba lép. Végül Elena fájdalmas vallomást tesz Stefan-nak, Matt pedig új ijesztő információkat mond el Damon-nak Shane Professzorról.


4x07- My Brother's Keeper (Testvérviszály)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

A MISS MYSTIC FALLS PARÁDÉ - Caroline minden tőle telhetőt megtesz, hogy segítsen Stefan-nak és Elena-nak ezekben a nehéz időkben. Damon megpróbálja meggyőzni Stefan-t, hogy segítsen neki felfedni Shane professzor indítékait, de Stefan egy másik tervet akar végrehajtani Klaus-sal. Az évente megrendezésre kerülő Miss Mystic Falls-i szépségversenyre Elena és Caroline tanácsokat ad April-nek, hogy mit vegyen fel, addig Tyler és Hayley egy titkos projekten dolgoznak együtt, Damon pedig szembesíti Shane professzort a gyanújáról. Jeremy valóságos rémálmai miatt Matt-hez fordul segítségért, de a helyzet sokkal nagyobb, mint bárki gondolta volna.
4x08-We"ll Always Have Bourbon Street (Bourbon Street)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Erdetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

VISSZATEKINTÉS AZ 1942-ES NEW ORLEANS-BA - Mikor Stefan szembesíti Damon-t Elenával kapcsolatos gyanújával, Damon kénytelen segíteni öccsének a nyomozásban. Válaszok miatt, Damon és Stefan ellátogatnak a modernkori New Orleans-ba, olyan embereket keresve, akik emlékeznek az eseményekre legutóbbi ottjártukról, 1942-ből, beleértve Damon egykori szerelmét, Charlotte-ot. Elena, Caroline és Bonnie csajos estét szerveznek, míg a Salvatore testvérek a városon kívűl vannak, az érzelmek pedig elszabadulnak, amikor Elena egy sokkoló hírt közöl. Hayley sürgetésére, Tyler szembeszáll Klaus egyik hibridjével, Kimberly-vel, ám a helyzet gyorsan fokozódik erőszakossá. Végül, Damon egy szívszorító döntéssel néz szembe.


4x09-O , Come All Ye Faithful (Börtön test)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Erdetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash


TÉLIES CSODAORSZÁG MYSTIC FALLS-BAN – Mystic Falls utcáin egy partit rendeznek, melynek témája a télies csodaország. Stefan és Caroline azon kapják magukat, hogy Tylernek van egy terve Klaus és a hibridjei ellen, azonban ezt a tervet nem találják jónak. Amikor Caroline javaslatot tesz a probléma megoldására, Hayley drámai úton közli, hogy Ő nincs benne ebben az egész dologban. Klaus egy felfedezést tesz, ami káoszhoz és erőszakhoz vezet. Mindeközben Elena és Damon A Gilbert tóparti háznál segítenek Jeremy-nek legyőzni néhány belső démont Bonnie és Shane professzor segítségével. Shane professzor megoszt velük egy ősi történetet, amelytől mindenkinek eláll a lélegzete.

4x10-After School Special (Különóra)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Erdetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

REBEKAH VISSZATÉR, MÉGHOZZÁ BOSSZÚVAL - Rebekah váratlanul megjelenik a Mystic Falls-i középiskolában, ahol Stefan-t, Elenát és Caroline-t kényszeríti válaszadásra a gyógymód keresésével kapcsolatban, egy eléggé meglepő választ kihozva Elenából. Amikor Bonnie apja, Rudy Owens elfogadja az Ideiglenes Polgármester címet, kiemelkedő szerepet kap lánya megvédése, de Bonnie számára kényelmetlen, hogy apja hirtelen része akar lenni az életének. Shane professzor továbbra is bíztatja Bonnie-t, hogy higgyen a saját erejében, de a férfi hamar veszélyben találja magát, amikor túl sokat árul el valakinek, akinek nem kellene. Később, Caroline a legjobb formáját nyújtja, hogy kényelmet biztosítson Tyler számára egy erőszakos konfrontáció után. Eközben, a tóparti háznál Damon és Matt gyakorolnak Jeremy-vel, növelve a fiú szerepét, mint vadász, de Klaus türelmetlen a folyamat tempójával kapcsolatban, ezért közbeavatkozik és felgyorsítja.
4x11-Catch Me If You Can (Kapj el ha tudsz!)

Online: Felirattal/Szinkronnal| Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

ÚJ VESZÉLY - Jeremy dühös, mikor Klaus megpróbálja őt irányítani azzal, hogy Matt életét veszélynek teszi ki. Damon edzi Jeremy-t, hogy a fiú megölhesse Klaus új vámpírjait, ám Kol előttük végez a vámpírokkal. Kol mindenki számára nyilvánvalóvá teszi, hogy semmi nem állhat az útjába, hogy meggyőzze a többieket: hagyjanak fel a gyógyír keresésével. Új szövetségest keresve, Rebekah emlékezteti Stefan-t, hogy ők bizony régen közeli barátok voltak. Amikor Forbes seriff és Hopkins polgármester kikérdezik Shane-t, hogy köze van-e a Tanács tagjainak halálához, Bonnie is felteszi a saját kérdéseit, s Shane válaszai előhozzák a lányból mágikus eredetű képességeit. Elena alkudozik Klaus-szal Jeremy biztonságáról, de mikor egy váratlan ellenség kezdi el fenyegetni őket, Elena egy merész ötlettel áll elő Jeremy érdekében.


4x12-A View To Kill (Meglátni és Megölni)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar |
Rehash

VESZEDELMES VISZONYOK - Mikor Rebekah nem ért egyet testvérének, Klaus-nak a tervével, hogy állítsák meg Kol-t és védjék meg Jeremy-t, Klaus Stefan-hoz fordul segítségért. Miután Bonnie összeveszik édesapjával, Hopkins polgármester szokatlan módon akar véget vetni az erőszaknak Mystic Falls-ban. Bonnie-nak egy ijesztő találkozásban lesz része Kol-lal és egy váratlan látogatóval. Klaus növeli a Salvatore testvérek közötti, eddig is érezhető feszültséget, mikor felfed egy személyes dolgot Stefan-ről, majd meglepi Damon-t azzal, hogy tanácsot kér tőle. Elena beszél Stefan-nek a veszélyes tervéről, amit Jeremy számára dolgozott ki, nehéz helyzetbe hozva Stefan-t. Amikor a '80-as évek táncát törli Hopkins polgármester, Stefan megtalálja a módját, hogyan engesztelhetné ki a csalódott Rebekah-t.


4x13-Into The Wild (A sziget)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

REJTÉLYES SZIGET - Shane egy expedíciót vezet Nova Scotia egyik elhagyatott szigetének partjánál, ahol úgy véli, megtalálhatják a gyógymódot. A szigeten való tura közben Rebekah és Elena folytatja a kettejük közt lévő keserű rivalizálást, Stefan mindent megtesz azért, hogy fenntartsa a békét, Damon pedig azzal vádolja Shane-t, hogy csapdába csalja őket. Bonnie és Jeremy próbálja kitalálni, milyen üzenetet rejt a Vadász Jegye, miközben Shane még többet fed fel Silas és a boszorkány Qetsiyah legendájáról, valamint saját, személyes történetéről is. Mystic Falls-ban pedig Tyler és Klaus összecsapnak egymással, Caroline-t pedig utoléri az ebből következő erőszak.
4x14-Down The Rabbit Hole ( A gödör mélyén)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar| 
Rehash

CHARLIE BEWEY A TWILIGHT-BÓL, MINT AZ ÖTÖK EGYIKE - A szigeten Damon csúnyán összekep egy bizonyos Vaughn-al, akiről később kiderül, ő az Ötök egyike. Stefan elmondja őszinte véleményét az újbóli emberré válás lehetőségéről Elenának. Amikor a gyógymód egy újabb lenyűgöző darabjára derül fény, minden megváltozik, mindenki számára. Jeremy segít Bonnie-nak emlékezni, hogy mi valóságos és mi illúzió, Shane pedig vigasztalást kap egy nőtől a múltjából, Caitlin-től.Ezalatt Mystic Falls-ban  Caroline és Tyler próbálják megfejteni a Vadász Kardjának üzenetét, ám Klaus nélkül ez hiábavaló, akinek viszont megvan a saját oka a puzzle megoldására.4x15-Stand By Me (Állj mellém!)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

A SZÖRNYŰ IGAZSÁG - Mikor Stefan, Elena és Jeremy visszatérnek Mystic Falls-ba, Caroline azonnal elkezd aggódni Elena lelkiállapota miatt. Stefan Dr. Fell és Matt segítségét kéri. Még mindig a szigeten, Damon felfed néhány komor hírt Rebekah-nak, s meglepi a lány reakciója. Együtt, Damon és Rebekah tudomást szerez egy váratlan információról Vaughn közelmúltbeli történetéről. Mindenki elszörnyed, mikor Bonnie felfedi Shane tervének többi részét. Végül, miután Damon mindent megtesz, hogy segítsen neki, Elena egy saját ötlettel áll elő.

4x16-Bring It On (Véres buli)

Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

AZ ÚJ NORMÁL - Elena új viselkedése miatt mindenki aggódik, Stefan és Damon pedig úgy véli, a legjobb a lány számára, ha visszamegy a középiskolába. Caroline kellemesen meglepődik, mikor Elena eldönti, hogy ismét csatlakozik az iskola pomponlányaihoz, de az öröme sokkba fordul át, mikor Elena viselkedése veszélyesnek bizonyul. Nem adva fel a reményt a gyógyír keresése után, Damon és Rebekah együttműködnek, míg Damon felesleges tanácsa meg nem lepi a lányt. Klaus megpróbál információkat kihúzni Hayley-ből, melyeket tudni akar, majd egy lenyűgöző felfedezést tesz. Végül, az unatkozó Elena egy vad partit rendez, ami csúnya harcba csap át a végére.
4x17-Because the Night (Az éj leple alatt)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

VISSZATEKINTÉS 1970-BE, DAMON NEW YORK-I ÉLETÉBE / A DEAD SARA NEVŰ EGYÜTTES FELLÉPÉSE - Rádöbbenve, hogy Elenának szüksége lenne egy kis időre, távol Mystic Falls-tól, Damon úgy dönt, hogy New York-ba viszi, s megmutatja neki, hogy hol élt és bulizott keményen 1970-ben. Mikor Rebekah szintén felbukkan New York-ban, teljesen lenyűgözi Elena titkos kiléte. A visszatekintés felfedi Damon hedonista életét egy földalatti klub jelenetében, ahol egy bonyolult találkozása volt Lexi-vel. Eközben, Stefan és Caroline próbálja meggyőzni Klaus-t, hogy a saját érdekei miatt is segíthetne legyőzni Silas-t, Bonnie pedig próbálja a valóságot látni és a helyes dolgokat cselekedni.

4x18-American Gothic (Halálos gyógyír)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

VERSENY A GYÓGYÍRÉRT - Elena és Rebekah Katherine keresésébe kezdenek és egy kisvárosban kötnek ki Pennsylvania-ban, ahol Elena váratlanul találkozik egy régi ismerőssel - Elijah-val. Stefan és Damon egyaránt aggódnak Elena lelkiállapota miatt, és eltökélt szándékuk, hogy azt teszik, ami a legjobb a lánynak, de Elena világossá teszi, hogy a neki való segítés nem lesz egyszerű. Damon nem tudja hogyan is kéne reagálnia, amikor Stefan felfedi váratlan tervét a jövőre nézve. Eközben Mystic Falls-ban Caroline vonakodva bár, de segít Klaus-nak, és új értelmet nyer Silas ereje.

4x19-Pictures Of You (Képek rólad)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

SZALAGAVATÓ MYSTIC FALLS-BAN - Miután elhatározza, hogy felbosszantja Klaust, Elijah egy kihívás elé állítja Rebekaht, ami akár az egész életét is megváltoztathatja. Caroline ráeszmél, hogy Elenameghiúsította az ő gondosan előkészített terveit a szalagavató bálra, így Car Klaus segítségét kéri. Mivel mindkettejük eltökélt szándéka Elena közelében lenni, így Stefan és Damon is részt vesznek a bálon,de az erőfeszítéseik ellenére az események kezdenek kicsúszni a kezeik közül. Amikor Elena egy nem várt módon túljár az eszükön, Matt Rebekah-hoz forul segítségért. Végül Bonnie egy félelmetes felfedezést tesz, és Klaus kap egy üzenetet, ami mindent megváltoztathat.


4x20-The Originals (Az Ősök)


Online: Feliratta/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

KLAUS VISSZATÉR NEW ORLEANS-I MÚLTJÁHOZ - Reagálva egy tippre, miszerint összeesküvés készülődik ellene New Orleans-ban, Klaus ellátogat a városba, melynek felépítésében ő és családja is besegítettek. Klaus kérdései egy találkozóhoz vezetnek, mégpedig Marcel-lel, régi protezsáltjával, egy karizmatikus vámpírral, aki teljes irányítása alatt tartja New Orleans természetfeletteit és embereit. Azzal az eltökélt szándékkal, hogy segít testvérének megtalálni a megváltást, Elijah követi Klaus-t, s hamar rádöbben, hogy Hayley is a városban van, kutakodva a családi gyökerei után, ám a lány egy Sophie nevű erős boszorkánnyal találkozik. Eközben, Msytic Falls-ban Damon és Stefan folytatják tervüket, melyet Elenának találtak ki, míg Katherine meglepő gyengeséget mutat Rebekah felé, s megkéri, hogy szállítson el egy üzenetet.
4x21-She's Come Undone (Visszakapcsolás)


Online:Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash


KÖSSÜNK EGY ALKUT - Damon és Stefan egy brutális, új megközelítéssel próbálja rávenni Elenát, hogy kapcsolja vissza az emberi érzéseit, Caroline pedig próbál közbeavatkozni, de csalódnia kell, amikor a próbálkozása balul sül el. Amikor Elena megtalálja a módját, hogy túljárjon a Salvatore-fivérek eszén, a fiúk meglepő forrásból kérnek segítséget. Matt ad néhány kéretlen tanácsot Rebekahnak, aki próbálja neki viszonozni a segítséget. Caroline zavaros és veszélyes helyzetben találja magát Klaus-szal, Katherine pedig gyanakvóvá válik, amikor Bonnie olyan ajánlatot tesz neki, amivel ígérete szerint mindketten jól járnának.
4x22-The Walking Dead (Élő halottak)


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

VALAMI ROSSZ – Az érettségi közeledtével Caroline próbálja elterelni Elena figyelmét az érettségi meghívók kiküldésével, de Elena nem hajlandó megválni új megszállottságától. Sheriff Forbes Damont és Stefant a kórházba hívja, ahol valaki megtámadja a betegeket. Bonnie még mindig próbálja kényszeríteni Katherine-t, hogy segítsen neki, mert nem hajlandó feladni a tervét, hogy legyőzze Silas. Egy heves szélvihar áramkimaradás okoz Mystic Falls-ban, és hirtelen szellemek jelennek meg – néhány jó szándékú, és néhány bosszúra szomjas.

4x23-Graduation


Online: Felirattal/Szinkronnal|Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal|Felirat:angol/magyar|
Rehash

KI VESZI BE A GYÓGYÍRT?– Az érettségi napján Mystic Falls-t szellemek foglalják el és eltökélt szándékunk, hogy régi sérelmeikért bosszút álljanak és beteljesítsék természetfeletti sorsukat. Damon élete veszélyben van, miután találkozott egy szellemmel, míg Matt és Rebeka összefognak, hogy megállítsanak egy szellemet, aki a gyógyírt keresi. Mindenki az érettségi ceremónián vesz részt és a szellemek is közelednek, amikor segítségül jön egy valószínűtlen hős. Caroline kap egy megható és váratlan érettségi ajándékot, és Bonnie tervérő lehull a lepel. Elena dönt a Salvatore testvérekről, és egy epikus összecsapás révén szembenézz Katherine-nel. Végül, Stefan felfedez egy szörnyű nyomot Silas rejtélyéről.

340 megjegyzés:

 1. Nagyon jó ez az oldal <3 :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szerintem is :)

   Törlés
  2. szerintem is. A 4. évad 7. részét mikor rakják fel?

   Törlés
  3. Imádom ezt az oldalt :D

   Törlés
  4. 4.évad 10. Részét mikor rakják fel?

   Törlés
  5. oda van írva, hogy JANUÁR 17.!!!!

   Törlés
  6. miért nem rakták fel?

   Törlés
 2. Mikor lehet már ezeket megnézni? :)

  VálaszTörlés
 3. A 2., 3., 4., részt mért nem lehet megnézni? Nem engedi online nézni, letölteni sem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mivel még nem jött ki a rész

   Törlés
  2. a 2.részt már meglehet nézni magyar felirattal a 3.rész még nem adták le sajna de sztem 2 hetente fogják leadni (4.évad)!!!!
   I LOVE VÁMPÍRNAPLÓK!!!!!!!

   Törlés
  3. mind a kilenc reszt meg lehet nezni en lattam nagyon jo

   Törlés
 4. Sylva azért mert még nem mutatták be őket!!! ahogy bemutatják őket ugy rakják fel a részeket

  VálaszTörlés
 5. Azért nem engedi mert még a tévébe se adták le

  VálaszTörlés
 6. Szia a második rész mikor lesz fent? már online megtaláltam de az elég rossz minőség remélem hamar le lehet tölteni eddig az összes részt innen töltöttem :D am nagyon jó az oldal

  VálaszTörlés
 7. 2. --> http://indavideo.hu/video/The_Vampire_Diaries_s04e02_Memorial_magyar_felirattal_rhenie

  VálaszTörlés
 8. 2. rész: http://indavideo.hu/video/The_Vampire_Diaries_s04e02_Memorial_magyar_felirattal_rhenie

  VálaszTörlés
 9. Mikor lehet megnézni a 3. részt is?valaki tudja pontosan?

  VálaszTörlés
 10. Én már néztem a 4. évad 1-2-3. részét. Több még sajnos nincs.

  VálaszTörlés
 11. http://www.mozicsillag.com/movie_show.php?id=8725#.UJUrPkPe7Vo itt megtuddjátok nézni 1-4 részét feliratosan ;))

  VálaszTörlés
 12. Szar a hatodik résznek a linkje rakjatok már fel egy normálisat

  VálaszTörlés
 13. http://indavideo.hu/video/Vampirnaplok_magyar_felirattal_4x6

  VálaszTörlés
 14. Mért nem tudom megnázzni a 7. és a 8. részt?
  S.O.S valaki!

  VálaszTörlés
 15. Bernadett, azért, mert még ki se jöttek :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. de mar reg kijottek en lattam online filmek .cc es nagyon jo meg a 9 resz is meg van magyar felirattal

   Törlés
  2. Igen, ez még novemberben volt már nem aktuális, nézzetek dátumot ;)

   Törlés
 16. Nagyon várom már a következő részt. :)
  Imádom ezt a sorozatot, nem tudok betelni vele.

  VálaszTörlés
 17. mikorra lehet várni a következő részt? (részeket??)

  VálaszTörlés
 18. Miért nincs fent a 7 dik része?? :OO fennt kellet volna hogy legyen már tegnap!!!!!!!!!!!! :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt hiszem az külföldön elmaradt, csak jövő héten folyt köve.:(

   Törlés
 19. Hii...Mikor lesz fenn a 4x7. rész?

  VálaszTörlés
 20. nagyon tetszik ez az oldal mindig itt nézem a TVD-t :))

  VálaszTörlés
 21. ma már elvileg lesz a 7. rész!
  De MIKOR?? már óránként nézem fennt van e :D

  VálaszTörlés
 22. mikor lesz fennt a 8.rész ?? :)

  VálaszTörlés
 23. én azt olvastam valahol h December 6.án mutatják bee külföldön a 8. rész :) remélhetőleg hamar lefordítják:/:o

  VálaszTörlés
 24. nagyon jó ez az oldal és alig várom a 8.részt meg a többit még 1-2 hét és lefordítják :)

  VálaszTörlés
 25. Úristen de imádom ezt az oldalt <3 <3 <3 nagyon jóóóó, csak így tovább :D

  VálaszTörlés
 26. köszönjük az oldal szerkesztőinek a részek időbeni eljuttatását a rajongókhoz!!!:)

  VálaszTörlés
 27. Mikor lesz fent a 9. rész ? Nagyon jó az oldal elismerésem a készítőjének!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Feliratosan dec 14, péntek ;)

   Törlés
  2. Köszönöm szépen :) már alig várom :)

   Törlés
 28. alig várom a 10.részt *--*

  VálaszTörlés
 29. Sziasztok!Mikor lesz meg a 10. rész?Már alig várom!

  VálaszTörlés
 30. A 10. rész 2012.január 17. jelenik meg . Nálunk 18-án :)

  VálaszTörlés
 31. 2013. január 17. :)

  VálaszTörlés
 32. hány hetente raknak fel új részeket a 3. évadból?

  VálaszTörlés
 33. sziasztok! ezen a heten nincs uj resz ?? :0 jo lenne valaszt kapni :) koszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos a 9. rész volt a "félévadzáró", így most egy kis szünetet tartanak mind a TVD-nél, mind több más CW által adott sorozatnál. A 4x10-es rész 2013.jan. 17.-én kerül Amerikában a képernyőkre. :/

   Törlés
 34. Válaszok
  1. 17.-én jön ki amerikában :/ De már csak 2 nap :) Juppíí♥

   Törlés
 35. 17.-e van !!!!! és sehol semmi:D mikor lesz 10.rész?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jó lenne már ha fent lenne..:D

   Törlés
 36. Szuper az oldal, mindig naprakész infókkal teli, köszönjük a sok munkátokat!
  Kiváncsi leszek a 4x13-as részre, remélem végre Tyler meghal és Car megbékél a ténnyel, hogy ő csak Klausé lehet!
  ÜDVÖZLET MINDENKINEK!
  A 4x10-es rész Amerikába is este adják, ami azt jelenti itt akkor hajnal lesz!

  VálaszTörlés
 37. Az oldal szerintem is nagyon szuper!!!!
  Én is remélem, hogy Caroline összejön Klaussal...ez a végzetük :D

  VálaszTörlés
 38. a 4x11-es rész mikor jelenik meg?milyen időközönként fogják vetíteni a részeket?

  VálaszTörlés
 39. ahhhh remélem Damon és Elena eggyüt lesznek a végén:D*_* olyan cukik eggyüt:$ Stefán meg legyen Katrhine-el:D

  VálaszTörlés
 40. Hány óra körül lesz fent a 10. rész?:D én már 3.-jára nézem meg az elejétől a végéig: megunhatatlan!!!!!!:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jó lenne ha már fent lenne...17-én adják amcsiba és kb 7-9 óra eltérés van köztünk..tehát elvileg már nálunk is mennie kellene...

   Törlés
 41. Az én véleményem szerint: LEHET hogy , Elenának megtalálják a gyógyírt... ember lesz újra. és Stefan vagy Damon kiveszi az emlékezetéből az eddig történteket, hogy felejtse el őket.. És Elena összejön újra Mattel .:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez lehetséges !;) . Ilyesmire én is gondoltam .. de nem egészen erre. adom!:D

   Törlés
  2. Ez elég valószínű.
   3 végkimenetel lehet
   legvégén vagy mindenki meghal,
   vagy mindenki elmegy,
   vagy mindenki ki fog gyógyulni...
   "hogy rá lehessen húzni a valóságra"

   -Ha kigyógyulnak,...nehéz elképzelni,h. bármelyik is dolgozna valamit :D mindegyik legalább 500 éves, "fősulit most kezdik el", így ez nem valószínű. "kivéve, ha az öregeket (Stefan,Damon,Rebekah,Klaus...stb) megölik és csak azok változnak vissza akik 1-2 éve lettek vámpírok.
   ((vaagy, kigyógyulhatnak, de aki már kb 50-100 éve vámpír az hamuvá válik mert a teste addigra elporladt volna))

   -Mindenki meghal: csak happy end es formában,.
   vagy szerelmes páronként, vagy önfeláldozós formában,
   ((pl Salvatore testvérpár egymásért, vagy Elena-ért)) és ebben az esetben tényleg csak Matt kerülhet ki "győztesen"

   -Mindenki elmegy: kigyógyulnak egy páran és ráolvasással elfelejtenek mindent, (elég valószínű ez a felállás is, hiszen a sorozatra jellemző ez a mozzanat)...és ebben az esetben is csak Matt-et lehetne megszavazni győztesen.,...

   de ha belegondolsz 2-3. évadban, pl amikor megérkeztek az ősi vámpírok Matt-et Rebekah-val "hozzták össze", közöttük volt nagy feszültség,...így elképzelhető az is, hogy 2-3 rész múlva ismét feltűnik egy új karakter és teljesen más végletet ad az egésznek.

   Törlés
 42. na és mikor jön ki a 11- dik rész valaki ??????????????????????????

  VálaszTörlés
 43. Szuper az új rész, tetszik, hogy itt már minden olyan kusza! Jó lett a fordítás köszi, hogy ilyen gyorsak voltatok!
  Szerintem: Elena - Damon; Rebekah - Stephan; Bonnie - Kol; Caroline - Klaus párosok legyenek:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bonnie - Kol ?!?! inkább Jeremy.

   Törlés
  2. Bonnie éS Kol szuperek, Jeremynek ott van April

   Törlés
  3. De talan Silas tudna ezen segiteni nem gondoljatok?...Peldaul ha feltamasztana Anna-t vagy Vicky-t..de inkabb Anna-t..Vicky csak kihasznalta es egy orult volt...szerintem...:)
   Amugy meg most ebbol a reszbol itelve ugy megutaltam Kol-t az igezes miatt...azt hittem Damon megfog halni...majdnem sirtam... Amugy meg Elena-Damon, Rebekah-Stefan es Caroline-Klaus jok lennenek...es meg hozzatennem April-Matt- et is:)

   Törlés
 44. Alig várom a további részeket !:) . Nem akarom hogy vége legyen:(((. Biztos hogy nem lesz 5.évad?:(. Damon annyira helyes:$$$$$$$$$$ és jön Pestre :$

  VálaszTörlés
 45. Én az első évad 1.részétől imádom Damon-t annyira jófej és vicces:D Stefan meg egy unalmas hétköznapi srác.:D Damon hatalmassat változott! az elején mindenkit megölt stb..:D most meg a 4.évadra:$ Nagyon remélem hogy Elena nem csak a kötelék miatt szerelmes Damonbe :| . Elenának és Damonnek eggyüt kell lenie!!!:D Caroline és Klausnak is!!!:D esküszöm más sorozatot megse nézek csak a Vámpírnaplókat!. és nem akarom hogy vége legyen.

  VálaszTörlés
 46. Mikor lesz a 11. rész fent mikor adják le?

  VálaszTörlés
 47. jövö héten jan. 24-én adják itteni idő szerint hajnal 2-kor

  VálaszTörlés
 48. Mint minden sorozatban, kell lennie egy főellenségnek. Az ősi család már legyőzhető így kell egy új. Gondolom Silas ilyen valami lesz. Fel fogja támasztani a holtakat és remélem visszahozza Alaric-ot...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ezmost komoly alaricot??????????????

   Törlés
  2. Szellemként is megjelent 1-2 perc erejéig, a 4. évadban (!?!,halála után)
   Jeremynek a házuban, (mikor meghalt)
   Damon-nak a temetőben (mikor bánatos volt és kiment nosztalgiázni)
   full indokolatlanul jelent meg akkor is.
   Szerintem visszahozzák, Silas holtakat támaszt fel.
   (csak remélem nem akarják annyira összekavarni a sorozatot, hogy zombikat is beleírnak)

   Törlés
 49. na jo at már tudom hogy a tizen egyedikrész mikor adják ki dea 12 és a 13 részt valaki mondja meg

  VálaszTörlés
 50. Imádom ezt a sorozatot! nem tudjátok ez lesz az utolsó évad? Amerikába hetente jön ki az új rész?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen amerikába hetente jön ki rész és aki kiváncsi ,hogy mikor lesz következő rész:
   http://www.tv.com/shows/the-vampire-diaries/
   ezt az oldalt nézegesse..

   Törlés
 51. De vajon Silas minden holtat visszahoz, mert kellemetlen lenne ha a kriptavampirok is visszaternenek, ami meg eletben maradt...vagy embereket is visszatud hozni?...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem hiszem hogy ha lesz is feltámasztás akkor az összes vámpírt vissahozznák mert az nagyon sok lenne.. Gondoljáktok vgig ez alatt a 4évad alatt hány vámpírt öltek meg

   Törlés
 52. Hány nap alatt lehet megnézni a 11.részt?

  VálaszTörlés
 53. nem úgy volt hogy ma meg lesz a 11.-rész???????,

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ma Amerikába este 20:00-kor vetítik élőbe a 11. részt, és az időeltolódás miatt itt akkor hajnali 2:00 lesz az idő, vagyis ha feliratosat szeretnél látni, még várnod kell, de nézheted 2-kor élőbe is, vannak olyan oldalak ahol lehet! Üdv, Eni

   Törlés
 54. Egyébként kiváncsi leszek a kard titkára, mert szerintem, az fegyver is Silas ellen, én úgy gondolom, csak azzal lehet megölni, mint ahogy az ősieket csak a fehértölgykaróval. Végül is a természet mindig gondoskodik az egyensúlyról, hogy minden halhatatlan lényt meg lehessen ölni valahogy! Szerintem nem véletlen, hogy Klaus annyira ragaszkodik hozzá, lehet, ha megöli, valahogy beleszáll Silas hatalma, és Klaus még erősebb lesz! Legalábis én ezt sejtem, de lehet nem így van! De hogy azzal Silast meg lehet ölni az szerintem biztos! Üdv, Eni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hat...majd megtudjuk:)
   Azert nagyon kivancsi vagyok a folytatasra...es az evad vegere:)...Kar hogy csak pentekenkent van felrakva egy-egy resz:(...Amugy meg a facebookon lattam egy Vampirnaplos oldalon, hogy Damon megfok halni es majd Silas fogja ot feltamasztani, e kozben Elena ugy fog viselkedni ,mint Stefan amikor kikapcsolta az erzelmeit...

   Törlés
 55. Nagyon jó az oldal köszii<3 stefan es elena volt az igazi,de damon-nel sem roszz..:D Stefan<33

  VálaszTörlés
 56. Mikor lessz fent a 11 rész?? :OO

  VálaszTörlés
 57. Imádom ezt az oldalt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://romokban.blog.neon.hu/

   Törlés
 58. Hy!

  Mikor jön ki a 12. rész?

  VálaszTörlés
 59. mikor jön ki a 12. rész???

  VálaszTörlés
 60. mivel Amerikában ma este vetítik ezért nem ma hanem szerintem szombaton vagy vasárnap lesz fent ezen az oldalon!:-)
  mert 2 nap csúszás szokott lenni:-)

  VálaszTörlés
 61. pfuuu...holnap mar nezzuk a 12. reszt sracok...en mar nagyon varom...

  VálaszTörlés
 62. miért nincs még fent a 13. része?:oooo

  VálaszTörlés
 63. Mikor jön ki a 13. rész??

  VálaszTörlés
 64. szerintem a 13. rész 16-án vagy 17-én lesz fent ezen az oldalon.

  VálaszTörlés
 65. bocsi nem 17-16 hanem 9-10:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vagyis szombat-vasárnap

   Törlés
 66. a 4:évad 13 .része kellene

  VálaszTörlés
 67. Nekem is! Az mikorra lesz meg?

  VálaszTörlés
 68. Hány órakor lesz fent az új rész?

  VálaszTörlés
 69. miert nics meg fennt a 13-as?

  VálaszTörlés
 70. MEGVAN:) :):):):)

  VálaszTörlés
 71. mikor jön a 14. rész?? :)))

  VálaszTörlés
 72. Rhenie így látatlanul is puszillak a feliratért. Nem hittem volna, hogy egy ilyen tinédzser sorozat tetszeni fog nekem, de komolyan bejön.

  VálaszTörlés
 73. helloka:D:D:DD:D:D . baszki annyira jó, és izgi:ooo . én az egészet láttam már 3x .. megunhatatlan :D amúgy szerintem a 3.évad a leguncsibb :|. de tök szar hogy, hetente van új rész a 4.évadba:(( Olvastam pár helyen hogy, Damon megfog halni.. egy főszereplő nem halhat meg, de ha mégis akkor is vissza fog térni:d mivel ha Silas-t felébresztik akkor minden halott visszatér , szóval Damon is:D .. szerintem Jeremy az esélyes hogy meghal:D vagy Damon:o Katrhine vissza térhetne D:D egyik legjobb :D:DD Damoon után <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Katherine szerintem is jo...Es Damon...jajjj o a legjobb...ha meghal en is megfogok..es ha abban a reszben amelyikben meghal es nem tamasztjak fel nem nezem azt amelyikben nem szerepel...tuti...Megmondom oszinten hogy belezugtam...<3

   Törlés
 74. Damonszerelmem:D<3 . eskü ha meghal nemfogom nézni a vámpírnaplókat:D Damon nélül egy fos lenne:DDD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetertek...Mar varom a 14. reszt hogy kideruljon hogy mi lesz tovabb...

   Törlés
 75. Mikor lehet megnézni a 14. részt????

  VálaszTörlés
 76. Innen Lebirjatok tolteni a 14 reszt...altalaban mar penteken reggel mar lelehet tolteni ay uj reszt... http://kat.ph/usearch/the%20vampire%20diaries/

  VálaszTörlés
 77. Válaszok
  1. de most komolyan ő hal meg !!!???? remélem valaki megitatja őt a vérével. és bonnie-nak sincs túl sok esélye ha Seilas felébred.....

   Törlés
 78. ez a sorozta..magával ragadott..:-)

  VálaszTörlés
 79. jajj..most vajon mi lesz veluk ezutan?...:( mindjart mindenki meghal a sorozatban...mert nem szeretik a vampirletet...en ha az lehetnek soha nem gondolnek arra hogy ember legyek...es szeintem izgalmasabb az elet holtan es kortalanul, erosen, meg verrel es fogakkal:) es egyetertek Damonnal...igaza van...a vampirsag jo...:)

  VálaszTörlés
 80. jövő pénteken már fenn lesz a 15.rész ??

  VálaszTörlés
 81. a 4. évad hány részes lesz valaki tudja????

  VálaszTörlés
 82. 15. rész mikor lesz? kb jövőhét szombat?

  VálaszTörlés
 83. Mikor lesz fent kb a 15. rész??

  VálaszTörlés
 84. Mindig csütörtökön adják külföldön a részeket és péntek késő délutánra 5 óra után már lefordítottan meg lehet nézni ezen az oldalon.

  VálaszTörlés
 85. ha megnezitek az elozeteseket akkor ott irja hogy csutortokon lesz meg az uj resz...amugy szerintem a mostani boritokep ez a Stefan es Elena a legszarabb...a Damon es Elena jobb volt...meg a Rebakah es Klaus is...

  VálaszTörlés
 86. A 4. évad 15. részét mikor rakják fel?? Nagyon tuti ez az oldal :)))))))

  VálaszTörlés
 87. bazdmeg!!!!!!!!! hihetetlen hogy 50000x megkérdezitek mikor lesz fent az uj rész -.- MINDIG PÉNTEK DÉLUTÁN FELE !!!!!!!!!!!!!! nemkel megkérdezni huszor:D verjem a nyakatokba:ddddd . amugy remélem nem katrhine fogja felhasznalni a gyogyirt:DD:DDDD::D:D:D:D:::D:DDD inkabb legyen elenae vagy valakie :D Klaus megcsokolhatná már carolinet:$$$$. remélem összejönnek:Ddd tyler-t tökre kiutaltamD:D:D csicska:DD::S:SD:DS:

  VálaszTörlés
 88. BAZDMEG!!!!!Nem kéne igy beszélni mással csak azért mert nem tudják hogy mikor lesz a következő rész és nem kéne tylert lecsicskázni csak azért mert te már nem kedveled vannak kívételek!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. bazdmeg!!!:D kit érdekelsz ?:\ most úgy öszintén :) 10000x leírták hogy mikor vannak új részek:D és akkor csicskázom le tylert amikor akarom:)) nem azt mondtam hogy most mindenki utálja meg , mert én már nem szeretem, én leírtam a véleényemet ILYEN HANGNEMBEN!. ha nem tetszik nemkel elolvasni:D:D szóval elnyomhatod magad. puszi

   Törlés
 89. Mondjuk tényleg idegesítő, hogy mindenki felteszi a kérdést hogy mikor lesz fent az új rész, mert már többen (köztük én is)leírtam már hogy mikor lehet megnézni ezen az oldalon az új részeket-->Mindig PÉNTEK KÉSŐ DÉLUTÁN AZAZ 5 ÓRA UTÁN.
  Mondjuk nem ilyen hangnemben kellett volna közölni mint ahogyan barbiii97 tette, de meg tudom érteni mert egy idő után tényleg idegesítő.
  Én csak annyit tudok mondani mindenkinek főleg az oldal új látogatóinak, hogy inkább előbb tájékozódjanak az oldalon lévő információkról vagy olvasgassák a kommenteket mielőtt felteszik a kérdéseiket. És ezt nem rosszból mondom csak segíteni akarok.
  Egyébként alig várom már a pénteket, hogy láthassam a kövi részt és tényleg nagyon tuti ez az oldal.
  by Betti

  VálaszTörlés
 90. ÚÚristen, a 15. részt végigbőgtem :'(

  VálaszTörlés
 91. Akkor már meg se merem nézni :) :(

  VálaszTörlés
 92. Sziasztok!

  Nagyon sokkoló volt a 15. rész.És pont Jeremy....habár úgy gondolom akárki halna már meg ,mindegyikükért fájna a szívünk!Szerintem Tylerrel is vmi gáz van!Gondolom köv. részben kiderül vmi róla is,csak nem kapta már el Klaus...
  Ezúttal is köszönjük a fordítóknak és az oldal létrehozóinak a munkájukat!

  VálaszTörlés
 93. Hát ez rész nagyon durva volt...

  VálaszTörlés
 94. Egyébként nem kell mindenkit leordítani aki új, és nem tud vmit, főleg meg, hogy a sok nagyszájú nem tudja, hogy most csak márc. 14-én adnak új részt, szóval most 2 hétig nem lesz új rész

  VálaszTörlés
 95. Csak hogy megnyugtassalak kedves névtelen már 2013.02.04. óta tudom hogy szünet lesz 2 hétig.
  írta: nagyszájú

  VálaszTörlés
 96. Szerintem tök fölösleges leírni hogy március 14-én lesz a következő rész mert úgyis még 865 000-en megfogják kérdezni hogy mégis mikor lesz a következő rész..Majd meglátjátok.

  VálaszTörlés
 97. És akkor mivan...Ha valakit zavar akkor nem kell elolvasni vagy nem válaszoljon rá és kész!!!!

  VálaszTörlés
 98. Épp ez az, nem tudom mi a faszt kell ezzel ennyit foglalkozni.

  VálaszTörlés
 99. Mi lenne ha újra a film lenne a téma?

  VálaszTörlés
 100. Ez egy jó ötlet..
  Én amikor megnéztem a promót, hát már 100x megnéztem és mindig elkapott a röhögő görcs amikor a végén elena egy szál semmiben megjelenik. Mert akkor megláttam stefan és damon arckifejezését és ez valami fenomenális volt. :)
  Amúgy nagyon várom hogy mi lesz a kövi részben, mondjuk sejtettem hogy elena ilyen ripper féle lesz, de meg is lehet érteni annyi ember halt már meg körülötte aki fontos volt neki...
  szerintem megőrülök mire letelik az a 2 hét.

  VálaszTörlés
 101. Nagyon durva volt ez a rész és hogy Jermy halott igy minden más lesz :( szegény úgy sajnálom :((

  VálaszTörlés
 102. Én csak ezután nézem meg a 15-ik részt, de lelőttétek a "poént", amúgy tök jó benneteket olvasni, tisztára felvidulok, ahogy egymást piszkáljátok!
  Nem akartam túl durva lenni, de tényleg jókat lehet rajtatok vidorkodni, tiszta felüdülés ide ellátogatni.

  VálaszTörlés
 103. jeremy :(( hiányozni fog...

  VálaszTörlés
 104. mikor leszmár a 3.évad és a 4. negyedik évad magyar szikronal

  VálaszTörlés
 105. Én úgy tudom, hogy semikor. Mert az RTL klub-nak nem volt nyereséges mert nem volt elég nagy a nézettsége. Ami szerintem hülyeség, de ők ezt mondják állítólag.

  VálaszTörlés
 106. mikor fejeződik be a 4évad

  VálaszTörlés
 107. holnap kijön a 16.rész ? <3'

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Majd csak március 14.-én :/

   Törlés
 108. Sziasztok a 16. rész mikor lesz fenn???

  VálaszTörlés
 109. Gratulálok az oldalhoz, és köszönöm a gyors fordítást! Nagyon jó, hogy vagytok! :)

  VálaszTörlés
 110. szerintem ha nem lesz szinkronos 3 harmadik és a 4évad akkor eléghülyék hogy a 1 és a 2évad ott meg csinálták szinkronosan

  VálaszTörlés
 111. Mikor lesz magyar felirattal 16.rész?:)

  VálaszTörlés
 112. OOOOh....meg ket het:((((( pedig ugy vartam azt hittem ma lesz fennt a 16.-dik resz...:((((((((((((((:(((((((((((

  VálaszTörlés
 113. figyelem!figyelem!
  nagy hirt hozok az utolsó rész csak március 14-én látható téhát még addig várni kell tudom ez rossz!

  VálaszTörlés
 114. 16 nál több része lesz vagy ez a legutolso??

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 23 része van ennek az évadnak

   Törlés
 115. a 3. és a 4. évad nem lesz szinkronosan de az 5-et szinkronizálják, legalább is ezt olvastam :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szoval lesz 5. evad? oooh szupi:) amugy meg szinkronizalas nelkul is nagyon jo...legyen egy felirat aztan a tobbi nem szamit! en ujraszoktam nezni tobbszor is az evadokat, de tobbe nem nezem szinkronnal, jobb a felirat mert a szineszek igazi hangjat halljuk...ugy erdekesebb..:)
   ezt hol olvastad, ha megkerdezhetem? amugy bocs az ekezetnelkuli iras miatt, de csak angol windowsom van:|

   Törlés
  2. 7. évadig biztosan lesz mert addig vannak leszerződtetve a színészek ;)) a szinkront pedig starity-n olvastam még pár hete

   Törlés
 116. Sziasztok!
  Mikor lesz fönn 16. rész?

  VálaszTörlés
 117. Mar elnezest! Ez a boritokep szerintem borzalmas!...a regebbiek sokkal jobbak...miert nem valtjak mar le?:(

  VálaszTörlés
 118. legyen delenás borítókep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 119. Szerintem olyan borítókép legyen amin van delena és stelena is :)

  VálaszTörlés
 120. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 121. http://www.kepfeltoltes.hu/130309/Screenshot_-_2013.03.09.___14_35_55_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Egy borító hátha tetszik de fel lehet keresni nyugodtan ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt tényleg jól néz ki és van rajta stefan is meg damon is :)

   Törlés
  2. köszi! Ha új borító kéne akkor szívesen csinálok ;)

   Törlés
 122. szeretném kérdezni, hogy a 16-os részt miért nem tudom megnézni? sehova nem tudok, úgy tovább lépni, hogy eljutnék a filmhez... tud ebben nekem valaki segíteni? előre is köszönöm. :)

  VálaszTörlés
 123. még nem jelent meg sajna 14-én fog megjelenni

  VálaszTörlés
 124. Németh László2013. március 12. 23:16

  szia a vámpirnapkók 4.évad 8.részben volt ez zene mikor elena csajos estét tart annak a zenének mi a cime valaki megtudná adni köszönöm előre is.

  VálaszTörlés
 125. vajon fogják ad ni a tévében

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. majd csak az ötödik évadot adják szinkronosan

   Törlés
 126. mikor lehet meg nézni a 16 részt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Este 8-kor adják a cw-n. Szerintem majd csak holnap

   Törlés
 127. Mikor lesz fent a 16.rész?

  VálaszTörlés
 128. Várom már naon 16.reszt az elso 2evadot mâr vagy 20* megneztem de tenyleg es nem unom

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is így vagyok vele.

   Törlés
 129. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 130. Tudja valaki hogy mikor lehet majd nézni ezeket a részeket kb 2 hetente??

  VálaszTörlés
 131. Ma végre 4x16 rész:DDDDDD olvastam hogy a 3.évad lesz a prizma tvn keddenként 22:10 kor , meg lesz a coolon is de ott csak 23 óra valamikor:)) . szinkronossan:D

  VálaszTörlés
 132. kb hány órakor rakják fel a 16.részt?:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ezt akartam én is kérdezni :D

   Törlés
 133. Mikor lesz fent a 16.rész??:D

  VálaszTörlés
 134. Kb. hany orakor lesz fent a 16. rész??:D

  VálaszTörlés
 135. Már én is tűkön ülök. :D
  Mikorra lesz fent a 16. rész???? :D

  VálaszTörlés
 136. Mikor lesz fent a 16. rész???????=D

  VálaszTörlés
 137. Hát én ezt már nem bírom idegileg... :)

  VálaszTörlés
 138. Nem tudja valaki, hogy miért nincsen még fent a 16. rész?

  VálaszTörlés
 139. mikor lesz fent a 16.rész?? már nem bírom tovább :)

  VálaszTörlés
 140. Egyébként fennt van már. Ott oldal a chat beszélgetésbe be lett rakva a linkje. Ott keressétek.

  VálaszTörlés
 141. ideis belinkelitek mert nem találom:)
  elöre is kösziii:*

  VálaszTörlés
 142. http://indavideo.hu/video/Vampirnaplok_s04e16_Rhenie_forditasa itt megtudjátok nézni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nekem nem találja meg.....:(

   Törlés
 143. helo mikorlesz fent a 4 évd öszes része

  VálaszTörlés
 144. oh, Damon és Rebekah annyira dögös páros lenne <3

  VálaszTörlés
 145. Mikor lesz már megint STELENA???????? :(

  VálaszTörlés