2011. május 5., csütörtök

2.21 és 2.22 - Utolsó előtti epizód és finálé spoilerek
Reméljük, hogy a spoilerek igazak, bár megeshet, hogy lesz olyan ezek közül, mely nem történik meg. Olvassátok el most Ti is!
→ Igen, a 22. rész java Elena és Damon különös helyzetével foglalkozik. Igen, lesz olyan jelenet, ahol Damon a földre omlik az Elfújta a szél jelenetével. És igen, lesz egy csomó Delena jelenet. A sokkoló történéseknek a fináléban semmi közük nem lesz Delenához. Valaki fogja mondani, hogy "nem veszíthetlek el", de ezúttal nem Damon lesz az. Elena mindig meg fog bocsátani Damonnek. Nem számít hogy mit tesz, kit öl meg, hogy viselkedik; mindig meg fog neki bocsátani.
→ A fináléra Stefannak nem lesz oka rá, hogy bántva érezze magát. Bármi is történik, az egy pontos ár, amit meg kell fizetnie a tetteiért.
→ Klaus Elena orra előtt vesz el tőle mindent, amit valaha szeretett. Meg fogja kínozni Katherine-t. Ha Klaus kiváltja a vérfarkas oldalát, képes lesz kialakítani a saját faját, lassan feltölteni a természetfeletti világot a sajátjaival. Ez az egyik fő dolog, amit meg kell majd akadályozni a 3. évadban. Klaus maradni fog - elég hosszú ideig. Legalábbis addig, amíg nem találkozunk a családja többi részével, különösen az apjával.
→ Bonnie terve, hogy megölje Klaust, nem fog működni.
→ Többen is halnak meg. Jenna, Alaric, Katherine, John, Liz és Matt - közülük hárman biztosan nem élik meg a következő évadot.
→ A 21. rész legvégén van egy temetés. Elena, John, Jeremy, Caroline, Matt és Stefan biztosan ott lesznek. Kétlem, hogy Elena a saját temetésére menne el.
→ Az, hogy Elena a hasonmás, olyan előnyöket ad neki, amiről egyikőjük sem tud.
→ Egy véres fináléra számíthatunk. Mindenki, aki túléli a rituálét, veszélyben van. Az első évados fináléval ellentétben, ahol a dolgok többnyire jól végződtek, most minden, ami tönkre tud menni, tönkre fog. Klausnak semmi köze nem lesz a véres eseményekhez. Az utolsó rész címszavai: hamis boldogság, halál, fájdalom és becstelenség. A 22. rész többnyire tükröt tart majd az Alapítók Napjának, és sok dolog, ami a két évad alatt történt, visszaüt a szereplőknek. Árulás is várható.
→ Egy sokkal sötétebb Elenára kell számítani a rituálé után. A piknik sem az lesz, mint amire számítotok.
→ Maddox sokkal erősebb volt, mint Bonnie a 100 halott boszorkány lelke nélkül, és Greta sokkal erősebb, mint Maddox.
→ Már most rettegsz Klaustól? Még csak most kezdett hozzá. A következő epizód arról fog szólni, hogy hogyan vesz el mindent Elenától, amivel törődik és amit szeret, még az áldozat előtt. Vérfürdőt fog rendezni, és lesz valami, ami nagyon nagy hatással lesz a fináléban látható véres eseményekre (és ez nem Klaus-szal kapcsolatos).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése