2011. május 5., csütörtök

Latina magazin
Latina magazin készített Michael Trevinoval egy interjút, valamint egy fotósorozatot is készítettek. Nagyon-nagyon jó lett a fotósorozat *-* Amúgy az interjúra térve, azt mondta, hogy Tyler nem szerepel a 2×22-ben. Nos lehet, hogy Tyler nem éri meg a 2×22-t? Mit gondoltok?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Mit tudsz elmondani nekünk a ma esti epizódról?
-Az előző epizód folytatása, tehát éjszaka játszódik. Mindenki azt akarja, hogy a rituálé befejeződjön és Tyler visszaváltozzon. Látni fogjuk miután Tyler visszaváltozott, a kapcsolatát Caroline-nal és Matt-tel.  Látni fogjuk a szerelmi háromszöget. És ez fontos, hisz ez az első alkalom, amikor Matt látta Tyler vérfarkas formáját, szóval lesz magyarázkodás és megtudjuk, hogy Matt hogyan fogadja a dolgokat.

-Lesz feszültség Tyler, Caroline és Matt közt?
-Nem mondanám feszültségnek, mert a feszültség egy rossz dolok, negatív dolog. Inkább az óvatos szót használnám.

-Írd le a ma esti epizódot három szóval.
-Ohh, ember. Három szóban? Szomorú. Játékos. Az én személyes véleményem szerint ebben az epizódban sokkal több dolog történik, mint a fináléban – és nem azért mondom, mert nem szerepelek a fináléban. Miután látták a rajongók az epizódokat és elmondják véleményüket, akkor döntsék majd el, hogy a 21-es vagy a 22-es epizód volt nagyobb. Én a 21-est gondolom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése