2011. június 6., hétfő

Candice Accola interjú a HolliwoodLife-al


Candice Accola leült a HollywoodLife-al, hogy beszéljen a lyme kór elleni intézkedéseiről, és adott egy kis előrejelzést, hogy mire várhatunk a TVD 3. évadjában. Már hallottuk Michael-től, hogy reméli, Caroline és Tyler kiegyensúlyozott példát mutatnakMystic Falls-nak, de Candice-től is hallani akartuk, hogy a vérfarkas és vámpír duó összeállhat-e szeptemberben... És NEM CSALÓDTUNK A VÁLASZÁBAN!

Reméled, hogy Caroline és Tyler kapcsolata továbbra is pozitív irányba halad majd?
Ha ez azt jelenti, hogy mindketten életben maradnak, akkor igen! Ha azt, hogy mindkettőnknek megmarad a munkája, akkor igen! Persze, ez más irányba is mehet. Amit szeretek a kapcsolatukban az ez a nem túl heves, szexuális feszültséggel átitatott kezdet. Caroline kapcsolatai általában így kezdődtek. Még Stefannal is, aztán utána Matt-tel. Tylerrel máshogy alakult, és szerintem ez leginkább barátságon alapszik. Szerintem ez mutatja a karakterek fejlődését, és azt is, hogy mennyi mindenen mentek keresztül. Találkozol valakivel, barátok lesztek, és ebből gyönyörű kapcsolat nőheti ki magát. De Matt még mindig ott van...
Szerinted folytatódni fog a szerelmi háromszög a következő évadban? Tudjuk, hogy Matt szakított Caroline-nal most, hogy tudja, a lány vámpír lett, de szerinted még mindig lehet ebből szerelmi háromszög?
Talán. Tudom, hogy az interjúk után rájöttem, hogy ez egy amolyan geometriai problémává vált, hogy ki kivel randizott, és ki van háromszögben kivel. De szerintem még korán van gondolkodni, bármi lehet belőle. Tudom, hogy már két év telt el, két szezon, de még mindig túl korai, mert bármi történhet.
Beszéltem Michael-lel, és azt mondta, hogy reméli Tyler és Caroline hat a többi vámpírra és vérfarkasra, és megmutathatják, hogy lehet egymás mellett élni, és hogy lehet érett kapcsolatuk. Azt is reméli, hogy egy kis románc is lehet belőle.
Ez egy nagyon felnőttes válasz volt tőle! De ki akarná nézni az ilyen sorozatokat, ahol minden rendbe jön? Természetesen mint a sorozatban lévő színész, a karaktereket tisztelve azt szeretném, hogy mindenkinek minden rendbe jöjjön. De mint néző azt szeretném, hogy legyen zűrzavaros!
Szóval szerinted Caroline egy olyan helyen van, ahol elég érett lehet ahhoz, hogy segítsen Matt-nek egy kedves kis ember barátnőt találni?
Szerintem Caroline sokat ért, de nem őrült meg. Kétlem, hogy túl lenne a dolgon ilyen hamar. Sőt, biztos vagyok benne.
Szerinted Caroline-nak kivel van több kémiája: Tylerrel vagy Matt-tel?
Szerintem mindkettőjükkel másmilyen. Egy nagyon ártatlan, napsugaras kémiája van Matt-tel, de nagyon kényelmes a kémiája Tylerrel. Csak ülhet ott, lehet teljesen összetörve, és mégis jó vele lenni. Úgyhogy két különböző, egy egészséges kapcsolathoz viszont nélkülözhetetlen dolog van a fiúkkal. Össze kéne mosni 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése