2012. január 9., hétfő


Kit rejteget a 4. koporsó?

A csütörtöki epizód óta sok pletyka indult útjára a 4. koporsóval kapcsolatban. Elijah korábban elmesélte Elenának, hogy 7-en voltak testvérek:Klaus, Elijah, Rebekah, Henrik, Finn, Kol és az elsőszülött fiútestvér (neve ismeretlen), akit még a vámpírrá változtatás előtt Európában ragadott el a pestis. Többekben felmerült, hogy az őt Elijah nem számolta bele a 7-be, de akkor itt van a megválaszolatlan kérdés: Ki a hetedik?
Mások szerint a 4. koporsó az ősök anyját, Eshert rejti, aki, mint megtudtuk, híres eredeti boszorkány volt. Lehet, hogy ő sem halt meg?
A harmadik feltételezés szerint, elképzelhető, hogy végre megjelenik Charlotte Petrova is, az eredeti hasonmás. Aki esetleg lemaradt volna:még a 2. évad alatt röppent fel a hír, hogy az átkot megkötő áldozat neve Charlotte volt. Az ősi hasonmás az 1200-as években született, és valamikor a 20-as éveiben halt meg. Már ha tényleg meghalt. Én szívem szerint nagyon remélem, ez a tipp lesz a befutó. 
Viszont az EW a napokban készített egy interjút Julie Plec-el, ami azt sejteti, hogy Elijah igenis beleszámolta a 7-be az elhunyt fiútestvért, így az első tipp kilőve. Akkor vajon melyik nőt rejti. Egy valami biztos: A 4. koporsó, amelyik varázslattal van lezárva, ezért nem lehet kinyitni, valami NAGY TITKOT REJT!


EW: Mire számítsunk, mi van abban a koporsóban, amit Bonnie és Stefan megpróbál kinyitni?
Julie: Erről nem fogok semmit elárulni, de ha kiszámoljátok, az ősi családnak már nincs 4 megmaradt tagja.

1 megjegyzés:

  1. Szerintem a 4 koporsó: Elihjat,Finnt,Kolt,Eshert őrzi,mert Charlottét is Nina játszaná és elég neki az a két szerep hacsak Katherin el nem tünik.Meg Klaus azt mondta egyesíti a családját.

    VálaszTörlés