2012. január 12., csütörtök

TVLINE interjú
TVLINE: Ezen a héten van Caroline szülinapja. Hogy ünnepli a banda ezt a nagy napot?
Kat: Kiszámíthatatlan módon. Ahol a buli lesz és ami közben fog történni meglepő lesz,nem hiszem,hogy kiderült már valami is erről. Ez nem egy normális szülinap lesz.
TVLINE: Caroline küzd a 18. szülinapjával. Mi történik vele?
Kat: Megöregedni nehéz,különösen ha vámpír vagy. Új gondolatokkal néz szembe,amiken ezelőtt nem gondolkozott sosem. Minden eléggé megindította ezeket a dolgokat. Szintén visszaesett amiatt,hogy mi történt vele és Tyler-rel.
TVLINE: Már egy jó ideje nem láttunk jó kis Bonnie/Caroline vagy épp csak a barátságról szóló jelenetet. Ez az epizód több esély ad arra,hogy együtt töltsenek egy kis csajos traccspartit?
Kat: Abszolút. A csaj traccsparti nagyon fontos. Van egy erőmű nőstényünk Julie Plec személyében,aki mindent megtesz,csak hogy lány hatalmat teremtsen. Határozottan láthatod majd őket néhány jelenetben.
TVLINE: Mit fog tenni Bonnie a koporsós álmaival az elkövetkezendő epizódokban?
Kat: Ha bármit is érez,akkor kedvezni fog mindenkinek a városban,vagy épp csak Elenáért és a szeretteiért fog tenni. Amikor ráébred,hogy mit gondolnak,megy és megpróbálja üldözni és megoldani a rejtélyt.
TVLINE: Vajon lehet Stefan partnere a Klaus elleni küldetésben?
Kat: [Szünet] Ja,Ő és Stefan nagyon dinamikusak. Stefan tudja,hogy túl van a mély időszakán,úgyhogy egy kicsit mocskos lesz bármivel,ami meglepi őt. Bonnie majd tényleg megszeretné magának vizsgálni őt,mielőtt elkötelezi magát bármire is.
TVLINE: Ha Bonnie felzárkózik a koporsó üzletben,az azt jelenti,hogy újabb leszámolás vár rá Klaus-szal? Az utolsó elég ijesztő volt.
Kat: Szembe kell néznie vele. Több Bonnie-Klaus jelenetet is fogsz látni,muszáj lesz foglalkoznia vele,de nem olyan módon,ahogy elvárható. Az ő motivációja az,hogy megpróbálta megölni.
TVLINE: Bonnie talál majd valami indokot a szíve mélyén,amiért majd megbocsát Jeremy-nek?
Kat: Igen,de nem lehet felejteni. Szeretném látni Bonnie-t valakivel,akivel sokkal jobban összeillik. Mert már fel nőtt és már annyi mindenen keresztül ment. Szeretném látni a karakterét valakivel,akivel megoszthatja ezt. A Jamie karakter tökéletes. Azok a színhelyek elektromosak lehetnének. De ez attól függ,hogy melyik utat írják meg neki.
TVLINE: Milyen Jamie?
Kat: A 12.részben fogod őt látni. Annyira érdekes,hogy az egész epizód alatt nem tudjátok majd eldönteni,hogy ő jó vagy rossz.
TVLINE:Hamarosan bemutatják az anyukádat.
Kat: Persia White játssza,ami igazán izgalmas,mert szeretem őt. Nagyon szerettem őt a Girlfriends-ben. Minden Bonnie anyjára mutat,muszáj mennie és megkeresnie őt,és összehozni egy találkát. Ez nem az a fajta összejövetel,mint amit gondolsz,hogy lennie kell. Érdekes az anyja álláspontja és ráadásul az is,hogy segítene Bonnie-nak. Talán csak izgatott,hogy látja őt,talán valami távol tartotta őket egymástól… Az anyja 15 éve nem látta,így nem tudhatjuk mi történt vele.
TVLINE: Mi lesz Bonnie-val és Elenával?
Kat: Egy csomó jó dolog. Elena keresztül megy a dolgain Stefan-nal,nekem pedig őszintének kell lennem vele,néhány ponton,még ha azt is kell mondjam „Hazudtam neked”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése