2012. január 20., péntek

Nina Dobrev a hagjával gyógyít
A The Vampire Diaries sorozat főszereplője nem él vissza hírnevével, sőt inkább segít ahol csak tud, és ezért édesanyja is nagyon büszke rá.
A népszerű televíziós sorozat női főszereplője idén már kapott egy elismerést a tehetségéért a People's Choice Díjátadón, de édesanyja mégsem ezért büszke a 23 éves lányára. Kiderült, hogy Nina nem is olyan régen egy beteg gyermeken segített. Egy sorozatrajongó írta le a meglepő történetet a 3 éves öccséről a színésznőnek.

„Shane mindig csak sír, és kiabál, mert a kicsi teste hatalmas fájdalmakon megy keresztül. Most jön a legcsodálatosabb rész, amit még a doktorok se értenek. Amikor a televízióban szerepelsz és meghallja a hangodat, megnyugszik, és csak figyel.”

A sztori folytatásából az is kiderül, hogy a család folyamatosan rögzíti a sorozat epizódjait, mert csak Nina Dobrev hangjával tudják elaltatni a kis Shanet. Ian Somerhalder barátnője, mikor elolvasta a levelet nem volt rest cselekedni. Egy plüssmackót küldött karácsonyra a kisfiúnak, aminek ha a hasát megnyomja az ő hangját hallhatja, egy személyes üzenettel. A színésznő édesanyja még a Twitterén is megosztotta, hogy mennyire büszke a lányára.

„Ez az én lányom @ninadobrev! Amikor ilyen dolgokat tesz, akkor ezerszer büszkébb vagyok rá, mint mikor egy díjat vesz át.” – csiripelte Nina anyukája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése