2012. január 15., vasárnap

Spoilerek!

Haldoklom a TVD fotók láttán és nem tudom, hogy mit gondoljak, főleg Klausról és Caroline-ról. Mondjatok valamit, könyörgöm!
Haldokolhatsz is -az izgalomtól. Mert a tegnapelőtti epizódból elhintették – és a spoiler szobában is Julie Plec is megemlítette – úgy tűnik, hogy valami mozgásba került köztük. “Van egy olyan érzésem, hogy Klaus képes elmerülni a szerelembe és képes elpusztítani azt. Pont, mint Damon. De határozottan lesz valaki, aki felkelti az érdeklődését.” – mondta szerda este Julie Plec.

Olvastam nemrég, hogy egy új karakter jön Mystic Fallsba, Samantha Gilbert és hogy valószínűleg szerelmi szála lesz Damonnel? Mint nagyon nagy Delena rajongónak mond azt kérlek, hogy ez nem igaz!!!Nem igaz! “Nem Damonnel kerül kapcsolatba. A múltban fogunk vele találkozni, nem a jelenben. Ő nem a jelenlegi Mystic Fallsban él.” – mondta Julie. Most már jobb?

Bármi Stefanról/Katherine-ről? Előre is köszönöm!
Jelenleg Katherine nincs a környéken, de számítanék arra, hogy hamarosan látjuk őt. “Eltűnt a föld színéről, szóval nagy meglepetés lesz mikor újra láthatjuk. Ahogy mindig is teszi, most is biztosan akkor fog feltűnni, amikor a legkevésbé sem számítunk rá.” – mondta Julie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése