2012. május 10., csütörtök

Utolsó spoilerek a 3.  évad fináléjáról
Összegyűjtöttem nektek az összes fellelhető információt a 3. évad fináléjáról, a 3x22-The Departed című epizódról. Erősen SPOILERES!! Jó szórakozást ;)

1) Kérem,mondjatok valamit nekünk a Vámpírnaplókról.Remélem hogy hamarosan megismerhetünk a sorozatban egy új rosszfiút.
Egy új vér tart Mystic Fallsba,de valószínüleg őszig nem jut el oda.
´´Természetesen van néhány új érdekes karakter a tarsalyunkban a következő évadra.´´-árulta el a TVD vezető producernője Julie Plec.´´Természetesen nekünk megvan a nagycsapatunk,akiknek az a feladata,hogy megbizonyodjanak arról,hogy az irány amerre tartunk az jó.´´
2) Elena döntése 
"Természetesen lesz ott káosz és gyilkosság, s ha minden úgy megy, ahogy kell, akkor láthatunk néhány nagy pillanatot, tele könnyekkel." - árulta el Julie Plec a sorozat 3. évadának fináléjáról.

Damon és Stefan elhagyják a várost, hogy elintézzenek pár dolgot a vérvonalukkal kapcsolatban, de amikor megtudják, hogy Elena kórházban van és közben veszélyezteti őt két Eredeti vámpír és a vámpírvadász Alaric, el kell dönteniük, hogy ki megy vissza kettejük közül, hogy megvédje a lányt, akit mindketten szeretnek.
Az epizód végén Elena végre döntésre jut, amiről a rajongók egész nyáron vitatkozhatnak."Elenát olyan szituáció elé állítottuk, melyben csak az egyik Salvatore testvért láthatja egy nagyon fontos pillanatban és döntenie kell, hogy melyik az kettejük közül." - mondta Julie. "Megtudjuk, hogy melyik testvérrel szeretne maradni." - fejezte be Plec.

FOLYTATÁS a bejegyzés belsejében.... 

3) Annyira izgatott vagyok, hogy Eiljah visszatér a fináléban! Bármi hír, hogy miért tér vissza? Talán Alaric ellen?
Vicces, hogy ezt kérdezed, ugyanis mi is ugyanezt kérdeztük Daniel Gilliestől. “Nem mondhatom el.” – mondta. De valószínűleg Alaric-Elijah szembekerül egymással. “De ezen a ponton, ha te lennél Eiljah, akkor nem csak a probléma helyéről szeretnél nagyon elmenni? Elijahnak van egy dolga Elenával kapcsolatban.” Talán Elena választása… Elijah?!
4) Érdekelne hogy van-e valami infótok arról,hogy kit választ Elena a csütörtöki finálé epizódban?
Az egyetlen spoiler amit tőlem kaptok hogy Elena választani fog közülük. {ez arra utal hogy nem küldi el a fenébe mindkettőt} Hazudtam.Van a számotokra mégegy spoilerem:a jelenet&pillanat&fordulópont amiről péntek reggel beszélni fogtok,jeleneteket fog tartalmazni a múltból.
5) Nem tudom elhinni hogy csütörtökön már a Vámpírnaplók fináléja lesz.Mit tudunk meg a múltbeli jelenetekből,ami megmutassa nekünk Elena szüleinek balesetét?
Először is,nem volt ez semilyen nagyobb összeesküvésnek a része.´´Baleset volt,és pont.Semilyen természetfeletti beavatkozás.´´-mondja Julie Plec.Viszont a finálé epizódban Elena és Matt balesete nagyon fog hasonlítani a Gilbert balesetre-beleértve azt a személyt aki megmentette őket.

1 megjegyzés:

  1. Stefan mentette meg teháát... Van néhány tippem és köszi a spoilereket!! ^^ :D

    VálaszTörlés