2012. június 14., csütörtök

Bonnie  & Mistyc FallsSpoilerek
Van valamilyen új hír Bonnieról?
Az, hogy a fináléban segített Klausnak egy varázslattal, hogy Tylerrel testet cseréljenek (a nagyobb jóért, de ezt még nem tudják a többiek), a karakter negyedik évadbeli szerepére teljesen ki fog hatni. Bonnie-nak ekkor volt az a pillanata: ''Boszorkány vagyok, úgyhogy figyelj ide.'' Julie Plec pedig ezeket nyilatkozta vele kapcsolatban: "Bonnie hozott egy döntést, hogy ismét megvédje azokat, akiket szeret és úgy volt vele, hogy a fenébe is a következményekkel. Ha megnézitek közelebbről az egész dolgot, rájöttök: Bonnie egy igazi hősnő. Ha nem hozta volna meg azokat a lépéseket, amiket eddig meghozott, akkor nagyjából az egész csapat már halott lenne. Látni fogjuk, hogyan növi ki magát igazi, nagy erejű boszorkánnyá, s hogy mit jelent maga a boszorkányság. Valamint azt is, hogy Bonnie mit gondol mindezekről." - árulta el Plec.

Egy kis Delena Spoiler?
Lehet hogy nem a sztár párosról fog szólni a következő évad, a negyedik év az Átváltozások évada lesz. “Minden karakter fel fog nőni és le fog érettségizni, és kialakítják saját Mystic Falls-on kívüli felnőtt életüket… Vagy talán mégsem.”
Miután a szereplők leérettségiznek Mystic Fallsban, tényleg elhagyják a várost?
Vegyetek magatokhoz zsebkendőt: Julie Plec szerint ilyen döntéseket mindig nehéz meghozni. Mégis, ez az évad a változások, haladások, karakterfejlődések éve lesz. "Mit jelent vajon számukra ez az átmenet: tiniből hirtelen felnőtté válni, de szülők és minden felügyelet nélkül?" - tette fel a kérdést a producer. "A negyedik évadban még együtt lesznek, befejezik a középiskolát, aztán pedig elküldjük őket egyetemre... vagy nem." - zárta sorait Julie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése