2012. június 11., hétfő

Több Rebekah és Klaus ♥ (juppí)
A sorozat írói a szobájukban már elkezdtek agyalni, milyen történetekkel álljanak elő a negyedik évad során. A főnöknő, Julie Plec viszont már most kész volt arra, hogy néhány titkot eláruljon az új cselekményszálakról.

Vadonatúj utak nyílnak a még kezdő vámpír Elene számára, még több vámpír lotyó Rebekaht kapunk, Klaus most is csak túlél és túlél minden ellene intézett merényletet és végül leérettségiznek a diákok. De ennél jóval többről fog szólni az új szezon.

Tovább a bejegyzés belsejében...

Vámpír-Elena útja a negyedik évad során! | Hogyan járhatsz iskolába, mint egy újonc vámpír? Hogyan eshetsz szerelembe így és hogyan szerethetsz ki valakiből? Mennyit változtat ez azon, hogy ki vagy és mit érzel? Ilyen kérdésekről beszélt Julie és a többi író, s mind úgy érzik, egyfajta első évados feelinget kap majd vissza a sorozat. A helyzet ugyanaz, mikor Stefan a városba érkezett: próbálta leplezni magát, nehogy megtudja bárki is, hogy ő bizony egy vámpír. Most mindezen Elena fog keresztülmenni.

Mit keres még mindig itt a Nagy Gonosz Farkas, Klaus? | Julie Plec elmondott evvel a kérdéssel kapcsolatban pár dolgot, amit eddig nem tudtunk. "Elmondok valamit, amit eddig nem mondtam: szándékunkban állt megölni Klaust a harmadik évad végén. Létrehoztuk a második évad végére ezt a karaktert, s a többi szereplő olyan hosszú ideig próbált rájönni, hogyan oltsák ki az életét, s próbálkoztak is sokszor, hogy muszáj volt ezt meglépnünk. De ha van olyan színészed, mint Joseph Morgan, akkor bizony fel kell rúgnod néhány szabályt. Egyáltalán nem végeztünk se Joseph-fel, se Klaus-szal. Sőt, az Eredeti család története sincs lezárva, hiszen Rebekah és Kol karakterében még sok minden rejlik." - árulta el hosszadalmasan Julie Plec. "Néha (mint író) megölsz karaktereket, mert már nem tudod, mit is hozz ki belőlük. Néha viszont azért teszed ezt meg, mert a haláluk erőteljes, s teljes kihatással van a többi szereplő életére. Az is megeshet, hogy ilyenkor hibát vétünk. Mert megöltük őt, de mégsem. Klaus és Tyler a fináléban pedig testet cseréltek." - mondta Plec, az egyik executive producer.

Rebekah, aki több szerepet kap és amolyan méhkirálynővé válik! Plec az Eredeti család immáron egyetlen női tagjáról is ejtett pár információmorzsát. "Ami miatt izgatott vagyok Rebekah miatt, az nem más, mint hogy emelhetjük vele a sorozat ember/tinédzser szintjét. Vele kaptunk egy pletykafészket, s egy olyan lányt, aki szeret a középpontban lenni és irányítani a szálakat. Az évad második felében Rebekah még mindig a városban lesz, ám olyanok ki fogják közösíteni, akik tudják, mit is tett Elenával és Matt-tel. Olyan emberek közösítik ki többek között, mint Matt, aki iránt kezdett valamit érezni, vagy mint Stefan, aki a múltjában nagy szerelme volt. Hogy élhet ezentúl úgy, hogy az évkönyvben a 'Világon a legjobban utált' címet kapja meg? Olyan emberek utálják, akiket mi kedvelünk. Milyen lesz ezentúl Rebekah élete?" - árulta el Plec.

Miről fog szólni a negyedik évad eleje? | Amit erről a kérdésről elárult Julie:"Egyértelműen Elena új útját mutatjuk be, erről szól majd jó pár epizód, s ő is lesz a középpontban. Amit viszont nem tettünk a harmadik évad során, azt most bepótoljuk. Jobban beleássuk magunkat a karakterek családi és szerelmi életébe, valamint megtudjuk, ki mit akar. Matt Donovan megkapja végre, ami neki jár; Bonnie a napon is tud már végre sütkérezni, önfeledten; Caroline pedig egy érett nővé válik. Így írhatnám le, hogyan végződik tanulmányi útjuk a Mystic Falls High Schoolban, s hogyan fejezik be életüket a városban. Szó fog esni arról is, ki merre szeretne továbblépni. Érdekes év elé nézünk, hiszen lezárunk egy nagy dolgot, eközben mégis megnyitunk egy vadonatújat." - fejtette ki gondolatait Julie Plec.

Mystic Falls végzősei 2013-ban! | És végezetül, mire is számíthatunk még ezentúl is. "A célunk az, hogy megmutassuk, hogyan is érnek véget a középiskolai évek a szereplők számára. A befejezéskor pedig várni fogjuk, tűkön ülve, hogy mi is fog történni velük az ötödik szezon során." - ezzel zárta is Julie az információáradatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése