2012. szeptember 5., szerda

Elijah-ot a 4. évadban sem kell hanyagolnunk

Már tudjuk, hogy a 4. részben lesz egy visszatekintés az 1100-as évekbe Rebekah által. Nos, Elijah visszatér ebben az epizódban.

Amikor az MTV elcsípte Daniel Gilliest épp a Vampire Diaries forgatásáról jött, ahol egy 11. századi visszatekintős részt vettek fel. Nem árult el semmit arról, hogy miről fog szólni az epizód, csak az mondta, hogy a rajongók csatolják be az övüket és készüljenek a parókára.

„Már számos hajvágáson estem túl ez miatt. Már néha tartozéknak érzem ezt. –viccelt. Úgy érzem magam, mint egy Krumpli Fej vámpír. Azt hiszem, ez volt az ötödik frizurám.”

Daniel elárulta, hogy nem hiszi, hogy Elijahnak mennie kell a sorozatból a közeljövőben, még ha két sorozatot forgat akkor sem. „Julie igen nagylelkű és biztos vagyok benne, hogy amilyen gyakran csak tudnak, használni fognak a VD-ben. Amíg van Vampire Diaries, addig Elijahnak is lennie kell. Egyik nem létezik a másik nélkül.”

Elijah visszafog térni, de mire számíthatunk a szerepét illetően? „Azt gondolom, Elijah rendet fog tenni. Ő egyfajta stabilizátor. Mindig van változás az egyensúly terén. Azt gondolom, ő az egyetlen, aki visszatudná tartani a testvérét. Szerintem ha a családja hallgatná rá, most egy megfelelő helyen lehetnének ebben a nagyon kortárs világban, ami elakarja őket űzni. … Nem hiszem, hogy az Ősiek egy hamar elhagynák Mystic Fallst.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése