2012. szeptember 27., csütörtök

Újabb spoilerek

Zap2it
A 4.évad 7.epizódjában visszatérünk a minden évben megrendezett ünnepséghez,Miss Mystic Fallls,szóval ismét láthatjuk a vámpírokat ünnepi öltözékben!Caroline-nak,aki a tavalyi verseny győztese,lesznek bizonyos kötelességei,és Klaus-on kívül,aki még mindig próbálkozik nála,ott lesz neki egy ritka konfliktus Elenával. Ó,igen.... látni fogjátok azt a jelenetet,ami teljesen hasonlít az 1.évad legnépszerűbb jelenetére,konkrétan az aminek a YouTube-on több mint 2 millió a nézettsége.
Annyira szeretem Mattet a The Vampire Diaries-ben. Lesznek jó pillanatai az új évadban?
Habár Matt volt lényegében az oka annak, hogy Elena meghalt, de szerepet fog játszani Elena átváltozásának folyamatakor. Mondhatjuk, a bűntudata arra készteti, hogy bármit megtegyen Elenáért – főleg, ha Elenának vérre van szüksége.
Nem érdekel Damon és Stefan. Elena királynőmről akarok többet tudni!
Ha készen állsz arra, hogy Elena átvegye az irányítást az élete felett, akkor ez a te évadod, kis barátom. “Ez az évad nagyon intenzív különösen számomra, mert vámpír vagyok.Szét fogok rúgni néhány segget. Elena egy kemény kekszé válik az évad során. Ezelőtt a függetlenségről beszélt, most itt a lehetőség, hogy az legyen.” – mondta Nina. Úgy hangzik, mintha Elena kicsit Katherine szerűre venné a figurát ebben az évadban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése