2012. november 21., szerda

EW interjú- Julie Plec

A The Vampire Diaries producere, Julie Plec a novemberi Entertainment Weekly magazinban válaszolt a rajongók kérdéseire, melyeket a twitteren tehettek fel.

Nem tetszik nekem, hogy összehasonlítják Szent Stefant és a gonosz Damont.Lehet, hogy Damonnak vannak problémái az önkontrollal,de soha nem irtott ki egy egész falut."
Damon egy olyan karakter, akinek szüksége van rá hogy a többiek megítéljék,véleményt alkossanak róla,hogy később elfogadja a kritikákat és döntésre jusson,milyen személyiség és vámpír szeretne lenni.Stefan a ´´járó következménye´´ a tetteinek.Többet hozzá tenni szinte igazságtalan lenne.
Nem szeretem Elenát. Fáraszt a folytonos nyafogása,és hogy másokat hibáztat a saját problémái miatt.
Elena problémái leküzdeni a vámpírizmust a személyiségében gyökereznek,amilyen annak idején volt az emberi élete alatt.Ez azt jelenti,hogy a következő hetekben az álláspontja jelentősen megváltozik.Elhagyjuk az önsajnálatot,és továbblépünk egy teljesen új helyzetbe.
Melyik ponton ér véget a szerelmi háromszög?Ez tisztességtelennek tűnik Damon és Stefan számára is.

Talán a sorozat végén.... A lényeg,hogy ez a két testvér közös úton van egy lánnyal... és most vagyunk éppen az új út közepén.
Miért nem tettek a forgatókönyvírók ebbe az évadba vámpír szexet?
Csak nézzétek tovább...
Elena valószínüleg a legneveletlenebb vámpír az egész történelemben.Az evés után miért borítja folyton őt vér?Vigyen törlőt magával!
Legközelebb lesz a zsebében nedves törlőkendő.
Bonnie miért rontja el mindig a vámpírok szórakozását?
Bonnie már ez elejétől azt mondja:´´Hé,várjatok egy kicsit.Ilyen gyorsan nem kellene elfogadnunk a vámpírokat.´´Talán nem ez a legnépszerübb tulajdonsága,de ez a karaktere része,és azé aki.
Klausnak tetszik Caroline,de gyakorlatilag semmi nem történik közöttük.
A november és a december hónapok nagyon fontosak lesznek azok számára akik ezeket a kérdéseket feltették.

Hozzátok Alaric-ot vissza!
Bármikor!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése