2012. november 18., vasárnap

Vámpírnaplók Magyarországon!

Ahogy már Stefan B egy Ian által kitett tweettel igazolta, a hírek megerősödtek! A „Charming Vampires Convention and Environmental Event” 2013-ban Magyarországon is megrendezésre kerül!  2013. június 28-30 között érkeznek Butapestre, azaz csupán 2 napig tartózkodnak kis országunkban. Az még nem tisztázódott, melyik sztárok fognak eljönni hazánkba, eddig Ian a biztos :) A pontos helyszín mér szervezés alatt áll, az ezzel kapcsolatos információkra még várni kell.
"Elkötelezett hívei vagyunk a környezetvédelemnek, ezért számíthattok ilyen témájú panelekre és egyéb meglepetésekre! Az IAN SOMERHALDER FOUNDATION (ISF) a Convention nyereségének 25%-át meg fogja kapni. Valamint bemutatkozik a Nature Protection Fund (NPF), ISF European Support és a Nemzetközi „Akciók a Természetért” Alapítvány” / International „Actions for Nature” Foundation (IAN FOUNDATION)." 
"Első sztárvendégünk IAN SOMERHALDER! Kérlek nézd meg a jegyeinket vele kapcsolatban! Felhívjuk a figyelmedet, hogy a Convention-ra csak belépőjegyekkel (PASSES) léphetsz be! Így ha kizárólag csak autogramm, fotó, meet & greet, vagy SSPCG jegyet vásárolsz, nem léphetsz be a Convention területére! Hogy ezt elkerüld, kérlek alaposan olvasd át a vásárlási feltételeket!"
Na, ugye megyünk ? :D ♥♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése