2012. november 5., hétfő

Spoilerek

Nelson22: Tudsz mondani valamit a Tyler – Caroline – Klausszerelmi háromszögről?
E!Online: Klaroline rajongók, fel kéne állnotok, mielőtt elolvassátok a következő sorokat, mert valószínűleg öröm táncot fogtok járni, miközben olvastok. Klaus továbbra is megpróbál majd Caroline és Tyler közé állni (az ördögi erejét használva) és elég sikeres lesz ebben, amikor sikerül az uralkodó Miss Mystic Falls párjaként megérkeznie az idei felvonulásra.
TVF: Phoebe Tonkin múlthéten debütált Hayleyként. Hogyan fog Carolinehoz és Tylerhöz vagy épp Klaushoz viszonyulni?
JP: Hayley jelenléte sok meglepetéssel jár, hogy miért van itt és milyen kapcsolat fűzi Tylerhöz. Nagy szerepet játszik abban, ami Tyler és Klaus közt forr, ahogy közeledünk a negyedévzáróhoz. Rengeteg meglepetéshez lesz köze, amint haladunk előre.
TVF: Úgy tűnik, Jeremy egy izgalmas kaland elé néz, most hogy esetleg ő is vámpírvadász. Mi vár rá?
JP: Nagyon-nagyon nagy dolgok várnak a mi fiatal Jeremy Gilbertünkre. Ez az évad talán a legnagyobb történetszálat jelenti neki, amije valaha is volt. Mi csak bevezettük az elejébe, azzal, hogy a vámpírvadász „lehetségesnek” hívta őt. Mérföldjei vannak még hátra.

TVF: Mindig kész vagyok rá, hogy Katherine újra feltűnjön a színen, lehetséges ez a 4. évadban? Szerintem, tudni szeretné, hol tart Elena ezekben a napokban.
JP: Mindig mondom, hogy még nem utoljára láttuk Katherine kisasszonyt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése