2012. december 6., csütörtök

Spoiler- A kötődés

A TVD rajongók, hogy a múlt heti rész tele volt érzelmekkel és váratlan tényekkel. Damon és Elena végre lefeküdtek egymással – és megjegyeznénk, hogy Ian és Nina közt nem semmi kémia van! De aztán pár másodperccel később kellett rájönnünk, hogy Elena kötődik Damon-höz. Szóval most valószínűleg kíváncsiak vagytok pár dologra. Úgyhogy készítettünk egy rövid interjút Julie Plec-el.
Elena tényleg szereti Damont? Vagy ez a kötődés része?
"Damon és Elena ugyanezt fogják kérdezni maguktól. Damonnek el kell utasítania, és Ő sokkal jobban meg fogja kérdőjelezni, mint Elena, akinek nagyon erős véleménye van arról, hogyan érez."
Elena mikor jön rá?
"Következő héten."
Van remény Damon és Elena számára párként?
"Ez a kötelék dolog arra kényszeríti őket, hogy mélyre ássanak le, hogy meg tudják, hogyan éreznek egymás iránt. Ez miatt kapcsolatuk sokkal erősebbé válhat, mint valaha vagy akár szét is eshet."
Stefan hogyan reagál erre az egész kötődés dologra?
"Stefan számára ez egy sokk lesz, ami reménnyé fog átalakulni, hátha ez magyarázza azt, hogy Elena és Ő miért távolodtak el egymástól. De Stefanból sokkal többet fogunk látni, ahogy megtalálja saját erejét és ahogy újradefiniálja, mit szeretne magának."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése