2012. december 6., csütörtök

Spoilerek

Van valami híred, ami segítene begyógyítani a Stelena szakítás miatt összetört szívem?
Nem hiszem, hogy ez segíteni fog. Sok halálos esetet követel a félévzáró epizód, beleértve olyasvalakit is, akit az 1. évad óta ismerünk. Lakat van a számon, de kommentben lehet találgatni.
The Vampire Diaries
Nekünk nagyon tetszik az ötlet, hogy Matt és Jeremy szobatársak lesznek, de nem várható, hogy sok időt együtt töltenek a Bratyó Szállón az elkövetkezendő pár részben. “Sajnos, mi egy ideig nem is fogjuk látni őket akcióban” – mondta Julie. A 9. részben Jeremyt elviszik a tóparti nyaralójukba, hogy segítsenek neki. Kínos helyzet, hisz szereti a nővérét, de egyben ő az, akit a legjobban megszeretne ölni. Így amikor eljutunk a 9. részhez, látni fogjuk, hogy Elena Bonnie segítségét kéri. Bonnie szokatlan módszerekhez folyamodik, hogy helyre hozza ezt.
4x09- tények
- Damon és Elena sokat fog agonizálni azon, hogy szerelmük igaz-e vagy sem.
- Elena vajon annyira akarja ezt a szerelmet, mint Damon? Ian elárulta, hogy Elena mindenképp szereti őt, csak fél attól, hogy esetleg a kötelék okozza ezt.
- Vajon Damon és Elena meddig marad együtt? Ian szerint a történetnek mindenképp jót tesz a változás, viszont a kötődés gondot okoz, ráadásul az öccse mérges Damon-re. Szóval amíg nem tudják, hogy ez igaz szerelem, addig nem szexelnek újból. Több románc, kevesebb szex. Damon a jó irányba szeretne haladni, de elveszíteni Elenát nem egy opció számára.
- Damon segíteni akar megtalálni a gyógymódot, viszont ha vámpír maradna Elena, továbbra is kötődne hozzá. S Damon mindig is ezt akarta (a viszonzott szerelmet Elenától). Végre megkapta, aztán az arcába köpött ez a kötődés dolog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése