2013. január 12., szombat

Az eredeti vámpírok külön sorozatban?

A The Hollywood Reporter értesülései szerint nagyon úgy néz ki, hogy a The CW nevű csatorna készít egy spin-off sorozatot a The Vampire Diaries nevű sorozathoz.

A cím Originals lenne, egy potenciális új The CW-sorozat, mely az Eredeti vámpírok családjáról szólna, főszerepben Klaus-szal, melyet egy 4. évados Vámpírnaplók epizód vezetne fel. (Ugyanez volt a helyzet a The Finder-rel, amit a Bones egy része vezetett fel. A The Finder sajnos csak egy évadot élt meg.) Az epizódot Julie Plec fogja írni, aki besegítene a sorozatban, az executive producer pedig Leslie Morgenstein és Gina Girolamo lenne.

Az április 25-én levetítésre kerülő Vámpírnaplók-epizódban (mely Eredeti-centrikus rész lesz) Klaus visszatér New Orleans francia negyedének természetfeletti központjába, egy városba, melynek felépítésében évszázadokkal ezelőtt segédkezett. Klaus itt találkozna régi pártfogoltjával, az ördögi Marcel-lel. A sorozatban szerepelne a Vámpírnaplók 4. évadában nemrég debütált Phoebe Tonkin is. Kulcsfontosságú, visszatérő szereplő lenne.

Megjegyzés: Valószínűleg a 21. epizód lesz az április 25-én levetítésre kerülő, mert így május 9-én érne véget a negyedik évad a 23. részével. Persze még semmi sem biztos.
FORRÁS:vampire-d.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése