2013. január 10., csütörtök

Elena Spoiler

Valahányszor szünet van a The Vampire Diaries háza táján, az élet üresnek, sivárnak és mindenekelőtt kínzón agyarmentesnek tűnik. Kedves Mystic Falls rajongók, a  Hollywood.com tett róla, hogy ne legyen ekkora hiányérzetünk, ugyanis az oldal elbeszélgetett Julie Plec-el, sorozatunk mindentudó producerével. 

Annak ellenére, hogy Stefan forrongó dühvel fogadta testvére, Damon és Elena kapcsolatát, Julie beszámolt róla, hogy ennek a szerelmi háromszögnek még közel sincs vége. "Elena gondolatmenetét alapvetően két kombináció határozza meg. Az első a szörnyű veszteség, hogy nem tud Damon mellett lenni, a másik pedig a gyötrő bűntudat, hogy megbántotta Stefant."
És ott van egy harmadik személy is: Jeremy. "Elena érzelmileg is zavarodott, mert nem lehet ott a testvére mellett, mikor fel kell fedni a vadász jelének egészét. Szóval van ok az aggodalmára."

Egyszóval Elena Gilbertnek nem lesz egyszerű a végzős éve, főleg most, hogy vámpír.

És egy kérdés: Elena meg fogja kérdőjelezni a kötődéssel kapcsolatos elméletet, vagy szerinte Damon az igazi?
Julie: "Persze Elena folyton agyal rajta, vajon az érzései valódiak-e. Mert igazinak tűnnek. "
A pontos választ arra, hogy az érzések valódiak, vagy csak a kötődés idézi elő őket, még 1 hetet várhatunk, legalábbis, ha a jövőheti részben fény derül rá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése