2013. február 14., csütörtök

Infók: TVD és The Origilans

  • Claire Holt (Rebekah) is biztos szereplője lesz az Originaps című spin-offnak. Befejeződtek a megbeszélések a stúdióval, amik egy kissé elhúzódtak az elején. Érdekesség, hogy Becca már eleve főszereplő lett volna, csak néhány gubanc miatt Phoebe Tonkint kellett a helyére berakni..
  • A napokban felmerült, hogy Klaus és társai, akik a New Orleansban játszódó spin-offban kaptak helyet, nem szerepelnek többé az anyasorozatban. Joseph Morgant arról kérdezték, mi lesz ezután a Klaroline párossal: "A Klaus rajongók nagylelkűek voltak velem, hoszen látni akarták, mi alakul ki Caroline és a karakterem között. Most úgy érzem, tartozom nekik. Össze kellene hozni, hogy Caroline is felbukkanjon New Orleansban. Tudunk róla, hogy sokan azt szeretnék, hogy néhány szereplő mindkét sorozatban állandó szerepet kapjon."
  • Elijah Mikaelsonnak is rengeteg rajongója akad, akik most végre ujjonghatnak, ugyanis a 4x18-American Gothic című epizódban fog felbukkanni, amit már nem is sokára, március 28. kerül levetítésre. De mint tudjuk, Daniel Gillier a spin-off állandó szereplője lesz, így nem lesz hiányunk belőle...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése