2013. február 14., csütörtök

TVLine: Joseph Morgan interjú

Mint tudjuk, Klaus talán örökre otthagyja Mystic Fallst, azaz ha a The Vampire Diaries spin-offja sikeresnek bizonyul majd és megkapja az egész évados berendelést. Egyet azonban biztosra tudunk: Klausnak még a távozása sem fog nyugodt körülmények között zajlani.

Ugyanis, mielőtt még elmenne New Orleansba, Klaus Mikaelsson Elenán és barátain kívánja levezetni mérhetetlen haragját. És végre kap egy jó kis szerelmi szálat is (Caroline-al??). Továbbá összefog a megmaradt Mikaelssonokkal, nyilatkozta Joseph a TVLine-nak.

Az utolsó Klaroline jelenet, az őszinte pillanat volt Caroline részéről? Vagy csak próbálta manipulálni Klaust?


Azt hiszem, hogy őszinte volt. Mint színész, mondhatom, hogy mikor van egy hasonló jeleneted, a legbonyolultabb döntést akarod mutatni. Candice is a legérdekesebbet mutatta a jelenet közben, és elgondolkozott ezen a kérdésen. Ez csak tovább bonyolítja a karaktere személyiségét.
Folytatás....


Volt egy igen ritka, sebezhető pillanatuk mindkettőjüknek. Ez mit változtat a kapcsolatukban?
Igen, volt. A dolgok még csak fejlődnek közöttük. Minél többet vannak együtt, Klaus annál többször csinál valami szörnyűt, mintha csak a megváltást várná a végén. Ez nagyobb sújt rak a kapcsolatukra, és bonyolítja a történetüket is.
Klaus próbál majd javulni kicsit Caroline kedvéért? Vagy továbbra is a saját feje után, és a célja még mindig az lesz, hogy minél több embernek ártson?


Ismered azt a mondást, hogy "tudsz újat mutatni a vén rókának?" Klaus makacs ember. De ezt sosem tudhatjuk. Mert lehet, hogy egy pici kompromisszumba belemegy. Bár több ezer év után nem valószínű, hogy hirtelen máshogy kezdi látni a világot.
Klausnak is kijut a szerelemből? Mármint, mondhatjuk, hogy ő Mystic Falss "legszinglibb szinglije".


Igen, része lesz egy kis akcióban.
Kol nagyon félt Silastól. Mi van Klaussal? 


Klaus most a saját kártyáit játssza ki. Másrészről meg, Klaus igazán halhatatlan. Sok trükkje van még raktáron. De nem tudja, mi várja majd. Mert mindannyian félnek valamennyire az ismeretlentől. De Klaus nem zaklatja fel magát annyira, mint Kol, ő sokkal egoistább és határozottabb, mint fivére volt. Bízik magában, és már sok mindent legyőzött. De azért érdekel lesz, mikor szembetalálkozik Silassal. Már ha lesz ilyen, persze.
Már biztos, hogy mindhárom Eredeti vámpírunk szerepel majd a The Originalsban: Klaus, Elijah és Bekka is. Mit gondolsz, van rá esély, hogy újra közelebb kerülnek egymáshoz?


Abszolúte.Ők hárman azok, akik mindig is közel álltak egymáshoz. Láttuk őket a visszatekintésben, mikor meghalt az anyjuk, és körben állva megfogadták: "Alvays and Forever". Mindig fontos volt nekik a család, most sem múlt el ez az érzés. 
Nem nagy rajtad a nyomás? Elvégre az új sorozatban a te karaktered lesz a főszereplő.

Már lassan két éve játszom Klaust. Úgy érzem, valamit nagyon jól csinálhattam. Rengetegen imádják Klaust, rengeteg hibája ellenére. De nem érzem, hogy nagy nyomás lenne rajtam. Itt van Daniel Gillies (Elijah) hogy megosszam vele ezt. Aztán majd meglátjuk. Nagyon izgatott vagyok már, mert ezek a dolgok már nem Mystic Falls rejtett falain belül játszódnak. És a rajongóknak is nagy dolog, mert egyre több dologról derül fény az ősökkel kapcsolatban.

Mikor tudtad meg, hogy Klaus elmegy Mystic Fallsból?


Már várom a fejleményeket. Tudom, mi a könyv vége, és mi vezeti őt odáig. Arról viszont fogalmam sincs, miért köt ki New Orleansban. Viszont van egy elméletem, amivel Silashoz és a gyógyírhez kapcsolom az utazását.
Hiányozni fog Mystic Falls?


Nem fognak hiányozni azok a személyek, akik végig meg akarták ölni Klaust. Örülök hogy kikerül onnan. Ez számára az igazi kezdet. Másrészről viszont nagyon sajnálom, hogy nem dolgozhatok tovább a színészekkel, és színésznőkkel, akikkel megismerkedtem és összebarátkoztam. Feltéve, ha a The Originals megkapja az évados berendelést. Ez nagy része lesz az életemnek.
Személyesen hiányolni fogod Mystic Falls-t? 
Nem fognak hiányozni azok, akik végig az életemre akartak törni, s megölni. Mindenképpen jó, hogy Klaus végre kikerül onnan. Az ő számára ez csak a kezdet volt. Egyébként nagyon fogom sajnálni, hogy nem dolgozhatok majd továbbra is a csodálatos színészekkel, színésznőkkel, feltéve, ha a The Originals évados berendelést kap. Ez egy hatalmas része az életemnek, s az egészet meg is változtatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése