2013. április 6., szombat

Julie Plec interjú





ÍGY NYERI VISSZA ELENA AZ EMBERSÉGÉT?




Vajon nemsokára lebomlik az élők és halott természetfelettiek közötti fátyol a Vámpírnaplókban? SheKnows készített Julie Plec-kel, az executive producerrel egy interjút, melyben felmerült a kérdés, hogy vajon a sajnálatos módon elhalálozott karakterek - Jeremy, ehhem - visszatérnek-e majd.







Silas Kinyilvánítás háromszöge beteljesedett, s most már csak arra vár, mikor kapja kézbe a gyógyírt. Silas elvileg szerelmét akarja újra látni, amihez halandóvá kell válni, majd meghalnia. De ekkor visszatérnének a halott természetfelettiek Odaátról.

"Az egész évad Silas legendájára épült, hogy megtörje kedvenc vámpírjainkat, visszahozza a Túlvilág szörnyeit, elszabadítva a poklot a Földön, mégis úgy érzem, nyugodtan mondhatom azt, hogy teljességel nem tudják meghiúsítani hőseink Silas tervét." - árulta el Julie.

Remélhetőleg ez nem azt jelenti, hogy Stefan, Elena és Damon szó nélkül hagyják, hogy Silas véghezvigye gonosz tervét. Julie ehhez még annyit hozzáfűzött, hogy: "Egy kis szerencsével a csapat győzhet is, s akkor nem szabadulna el az apokalipszis a Földön."

De ha nem járnak sikerrel... "Határozottan úgy érzem, hogy látunk pár ismerős arcot, mielőtt még véget érne az idei évad." - tudtuk meg az információt Plec-től. "Úgy gondolom, hogy lehetséges, hogy megpróbáljuk visszanyerni Elena emberségét, szembeállítva néhány dologgal a múltjából, mely az emberségét képviselte, s ez visszazökkentheti."

Hm, talán ha Elena újból láthatna hőn szeretett öccsét, Jeremy-t, az vajon segítene neki visszakapcsolni az érzéseit, az emberségét?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése