2013. május 19., vasárnap

TVD 5.évad újabb Julie interjó







TV Guide interjú Julie Plec-kel!


-Szóval Stefan, Silas hasonmása. Ez azt jelenti,
 hogy több is van belőlük?
-Igen, úgy gondolom, hogy ez helyénvaló, 
de tervezzük-e azt, hogy bemutassunk többet is?
 A válasz most valószínűleg az, hogy nem.








Beljebb egy interjú Julie-val:


-Mennyi idő fog eltelni, mire mindenki rájön, hogy Stefan helyett Silas van közöttük?
-Az igazat megvallva, nem hinném, hogy túl sok időbe telne. A véleményem az, hogy sokkal szórakoztatóbb szituációk alakulnak ki, ha az emberek nem jönnek rá egyből a ravaszságra, mert akkor igazi Katherine-féle jeleneteket láthatunk, mikor a nő tettette, hogy ő Elena. Az évad elején még Silas színjátékának szemtanúi lehetünk. És az emberek, akik úgy ismerik Stefan-t, mint a tenyerüket, remélhetőleg hamar rádöbbennek az igazságra.

-Számíthatunk Paul Wesley-től szemtől szembe jeleneteket?
-Vicces dolog az, ha van egy színészed, színésznőd, aki dupla szerepet játszik, s hogy szemtől szembe állítsd őket, viszont ezeket eléggé nehéz leforgatni, sok időbe telik. Láthatjuk majd őket egyszerre, de előbb Stefan-nek ki kell keverednie a szorult helyzetből, melybe Silas jutatta. A kérdés csak az, hogy ki húzza ki ebből Stefan-t?


-Mit érez Paul karakterei története kapcsán?
-Paul iszonyatosan izgatott. Remek színész, imád dolgozni és szereti a legjobb formáját hozni, mind a karakter, mind pedig a sorozat nézői szempontjából. Végre kinyithatja a szárnyait.

-Katherine megpróbálja majd visszaszerezni vámpírságát?
-Ismerve a szabályokat - igyál vámpírvért, majd halj meg -, eléggé kockázatos az egész. Ha nem működne, szimplán meghalna, örökre. De vajon vállalja így is a kockázatot?


-Mikor fognak rájönni arra, hogy Bonnie már meghalt, azaz szellem?
-Úgy gondolom, hogy Jeremy-nek a tudtára adta világosan, hogy tartsa meg a titkát. Majd meglátjuk, meddig tartja be ígéretét a fiú.

-Hogyan fog meg birkózni Jeremy azzal, hogy ismét emberi életet él?
-Nem ez lesz élete legkönnyebb időszaka. Az első fontos dolga, hogy kitaláljon egy fedősztorit, hogy mégis hogyan mászkál az élők között, mikor nemrég meghalt.

-Hol lesz Matt és Rebekah, mikor újra látjuk őket?
-Határozottan látni fogjuk őket az évad kezdetekor. Amennyire jól tudom, talán még mindig Európában tartózkodva találjuk őket.


-Lesz időugrás az ötödik évadra nézve?
-A szándékunk az, hogy mikor kezdetét veszi az új szezon, már mindenki elvégezte az előkészületeket a főiskolára. Vagy bármire, amit tenni szeretnének majd.

2 megjegyzés: