2012. április 17., kedd

Interjúk: Joseph Morgan a  Pix 11 Morning News-nél, Paul Wesley a  Live! with Kelly-nél
Hoztam nektek 2 videót, mely a fentebb említett sztírok a címben szereplő TV Showk-nál voltak vendégségben. Íme mind a 2, és minegyik tartalmaz egy kis meglepi részletet a következő részből.

 Joseph Morgan és a Pix 11 Morning News




A sorozat jelenlegi gonoszát alakító Joseph Morgan tegnap a Pix 11 Morning Newsvendége volt, melyben elárulta, hogy nagybetűs, EPIC fináléval számolhatunk, s míg a 2. évadzáró cliffhangere lejjebb volt, ezúttal feljebb tehetjük a lécet, ergo izgalmasabb függővéget kapunk.

Joseph többek között válaszolt Twitteren feltett kérdésekre is, így megtudtuk, hogy ha szuperereje lenne, az adamantium karmokat választana (X-Men: Wolverine). Arra a kérdésre pedig, hogy visszaköltözik-e valaha az Egyesült Királyságba, azt válaszolta, hogy igen, szeretne a családjával együtt visszamenni, ha éppen nem Atlantából kell utaznia a New Yorki lakásába. Megtudtuk, hogy Joseph nem arra megy rá, hogy egy lány angol vagy amerikai legyen, hanem átlagos.


Paul Wesley a Live! with Kelly


Paul Wesley április 16-án a Live! with Kelly című műsor vendége volt, aki elárulta, hogy mikor feleségével, Torrey DeVittoval Torontoba utaztak, villám sújtotta a gépüket, így a sorozatban kevesebb bőrfelületét láthatjuk majd. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése