2012. április 21., szombat

Paul Wesley: Vámpír, aki volt már pucér vérfarkas isű
A 29 éves színész bizony mindent kipróbált már, hogy végre berobbanjon Hollywood A-listásai közé: játszott A narancsvidékben, a Smallville-ben, a Döglött aktákban és még a 24-ben is. A legfurcsább szerepe azonban kétségkívül a Wolf Lake című 10 részes szappanoperában volt, amiben egyébként a twilightos Graham Greene is játszott (tudod, az Alkonyatban ő alakította a Quileute törzs nagy öregjét). Nem is értjük, miért nem ekkor fedezték fel, pedig itt aztán tényleg mindent megmutatott magából...

A tetkó: Még fiatal, punk korszakában készíttette, de mivel nem volt elégedett az eredeti mintával (titkolja, hogy mi volt az!), később ezt a gyönyörű fekete rózsát varratta a helyére.

Amiben nagyon jó: A valóságban teljesen olyan, mint Stefan Salvatore, a dögös vámpír! Na jó, ő nem szokta megkívánni az embervért, viszont ugyanolyan romantikus jó fiú és már tizenéves kora óta nagy-nagy randiszakértő. Egyszer még az apukája hitelkártyáját is lenyúlta, hogy egy lánynak ajándékokat tudjon venni! Azóta persze már van annyi lóvéja, hogy meg tudja lepni Torrey DeVittót (itt láthattad őt: Tuti gimi, Pretty Little Liars, sőt: Vámpírnaplók), aki tavaly április óta a felesége!

Érdekes: Eredetileg Damon szerepére jelentkezett, de a készítők úgy érezték, Paul-nak jobban áll a jó fiú szerep. Huh, képzeljétek el, mi lett volna, ha Ian Somarhalder alakítja a kedves bátyót! Szerintem is teljesen elképzelhetetlen...

Mi jöhet még: Naná, hogy egy mozis főszerep! A The Baytown Disco című vígjátékban ráadásul a szexi Eva Longoria lesz a partnere. Biztos forróak lesznek majd a szerelmes jeleneteik, nem? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése