2012. április 17., kedd

Zap2It interjú Steven R McQueent-el
A CW még nem jelentette be a The Vampire Diaries 4.évadát, de a rajongók megnyugodhatnak, hisz nulla százalék esélye van, hogy a csatorna törölje a legjobb minősítésű drámáját. A show biztos, hogy visszatér, de mi tudjuk, hogy nem minden karaktert látjuk viszont a 4.évadban.

Azzal, hogy Jeremy Denverben van, Steven R. McQueen már majdnem eltűnt a 3. évadból. Április 19-én visszatér majd a képernyőkre, amikor Elena és Damon meglátogatja őt – és igen, visszamegy Mystic Fallsba a nővérével.

A sok hiányzás a 3.évadban kétséget keltett bennünk azzal kapcsolatban, hogy viszont látjuk-e majd őt a 4. szezonban.

Szerencsére mi elcsíptük McQueent a Warner Bros’ Television Out of the Box rendezvényén csütörtök este. Egy kis hízelgéssel, de elárulta, hogyJeremy visszatér Mystic Fallsba és nem csak látogatóba jön, ráadásul a 4.évadban is láthatjuk őt. „Nem, szerepelni fogok a következő évadban.” –megígérte nekünk. „Jeremy otthona.”

Amikor következőnek látjuk őt, megtudjuk, hogy Jeremy rossz társaságba keveredett Denverben. „Jeremy határozottan meg lesz igézve Kol által.” – mondta McQueen. „Nem szerepel sokat ebben az évadban, de majd a következőben behozza a lemaradást.”

Visszajön Virginiába, pont akkor, amikor az iskolai 1920-as évek táncos bálja lesz, ahová az ex barátnője, Bonnie boldogan elmegy az új „szerelmével”, Jamie-vel. McQueen elmondta, hogy láthatjuk Jeremy reakcióját Bonnie új románcára.

Egy csomó dolog történt, mielőtt elmentem.” –mondja. ‎”Amikor visszatérek, teljes képet kapok arról, hogy mi történik. Nektek csak néznetek kell és majd meglátjátok, hogy lesz-e ideje megbirkózni vele vagy sem.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése