2012. október 27., szombat

Phoebe Tonkin- /TV.com interjú

PP: Legutoljára, amikor meginterjúvoltalak az a The Secret Circle miatt volt és akkor azzal viccelődtél, hogy a kollégáid Britt Robertson és Shelley Hennig déli akcentusa már bántja a füled. Most egy igazi déli karaktert alakítasz a The Vampire Diariesban, tervezed, hogy átmész teljes déli kiejtésre?
Igen, Hayley déli származású. Egy igazi világutazó, aki már sok fele járt, ezért úgy gondolom, hogy mindenből van egy kicsit benne. És ő egy árva, szóval nem igazán tudjuk honnan jött és hogy milyen akcentussal bír.


PP: Milyen Hayley eddig? Kedves? Vagy nem? Pimasz vagy esetleg félénk?

Fiús. Fiatalkorában elvesztette a szüleit és a vérfarkasok közt nőtt fel. Ő egy szabad szellemű, magabiztos és ellenálló, de gondolom azért is, mert saját magára kellett vigyáznia sokáig. Ja, és nagyon erős is. De abban az értelemben jó ember is. Azt hiszem, saját prioritása van, de nem gondolom, hogy olyan manipulatív lenne, mint Faye. Faye azt tett volna, amit csak akar. Hayleynek vannak titkai és információi, amiket keres, amik Mystic Fallsba hozták. Megpróbál megtalálni valamit.



PP: Fogjuk látni, ahogy átváltozik farkassá, üvöltözve az alagsorban?

A sorozatban nem. Nem, mert ő már tapasztalt vérfarkas, így az átváltozás nem nagy ügy. Hacsak nem lesz ő is hibrid.


PP: Amikor aláírtad a szerződést, tudtában voltál annak, hogy a vendég szereplőknek nem nagy a túlélési esélyük? Nem aggódtál azon, hogy akár meg is ölhetnek az első pillanatokban?

Igen, hallottam róla. Remélem, szembeszállhatok az arányokkal. De a legjobb ebben a sorozatban, hogy ha meghalsz, akkor sem halsz meg igazán. Bármikor visszahozhatnak az életbe. Szóval ez olyan valami, amire már fel vagyok készülve. De majd meglátjuk.


PP: Neked van egy nagyon közeli barátnőd a sorozatban (Claire Holt aka Rebekah). Ez olyan mintha egy középiskolás társaság lenne ott.

Pontosan így érzek. Az első napomon, Claire bemutatott mindenkit, megmutatta hol tudok ebédelni, hol vannak a fürdőszobák, megmondta hol tudok rágcsálnivalót szerezni. Úgy éreztem, hogy ismerem a legaranyosabb lányt a gimiben, így könnyebb volt a változás. Elég ijesztő tud lenni, ha valami új helyen dolgozol és nem ismersz senkit, főleg ennél a sorozatnál, hisz már 4 éve együtt dolgoznak, szóval nagyon szerencsés vagyok, hogy bekerültem. Nagyon izgatott vagyok.


PP: Mik a főbb különbségek a The Secret Circle és The Vampire Diaries között?

A TSC-ben Fayenek nagyon különös célkitűzései voltak, hogy visszaszerezze az erejét, átvegye az irányítást és ő legyen a fő boszorkány. Ebből a szempontból Hayley egy kicsit zavarodott, hogy mit keres és honnan jött, rengeteg kérdése van, amikre választ akar. A TVD-nek nagyobb csapata van. Itt sokkal több a szereplő és az összefonódott sztoriszál, mint a The Secret Circle-ben, ott csak hatan voltunk mindig, kevésbé volt átfedő a történet.


PP: Az egyik szenvedélyes rajongótábor elől, a másik még szenvedélyesebb elé kerültél. Ideges vagy hogy majd, hogyan fogadnak a TVD rajongók, főleg azok, akik nem ismerték a TSC-t? Ez egy teljesen új szuper fan csoport.

Abszolút. Nagyon nagyon remélem, hogy kedvelni fogják majd Hayley-t és szurkolnak neki, hogy megtalálja, amit keres és nem érzik fenyegetésnek a jöttét és nem hiszik, hogy bajt okozna Caroline és Tyler kapcsolatában. Biztos vannak hatalmas rajongói a párosnak, mi a nevük? Clyler? Mi az elnevezésük? Nem tudom biztosra. A rajongók azt hiszik, Hayley jövetele veszélyeztetheti a kapcsolatukat. De igen, remélem szeretni fogják őt.
forrás: vampired.org 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése