2012. október 25., csütörtök

Spoilerek összegyűjtve

Tudom, hogy rég nem voltam, és meg is indoklom, de előbb: összegyűjtöttem a híreket, amik kimaradtak azóta, hogy nem tudtam jönni:
Bármi Phoebe Tonkin karakteréről? Alig várom, hogy lássam őt!
Nemrég beszéltünk a The CW új, szép lányfarkasával a karakteréről, Hayley-ről és Phoebe azt mondta, hogy a nézők számíthatnak arra, hogy Hayley Klaus ellen fellép. “Ő előbb beszél, minthogy gondolkozna, főleg ha veszélyes emberekről van szól. Ez miatt bajba kerülhet.” – mondta Phoebe. Sajnos a való életbeli barátnőjével, Claire Holttal, aki Rebekah-t játssza a sorozatban, még nem volt közös jelenete. De hallottuk, hogy Rebekah pár epizód erejéig eltűnik (és ez miatt Klaust lehet hibáztatni).
Connor tetoválásáról:
Elsőként az új irány, amely képek formájában is megjelent minden színészről a különleges latin feliratokkal. Jeremy képén a kezén egy ugyanolyan szimbólum található, mint amilyen Connor tetoválása és kaptunk az új szereplő Alexander-ről is egy képet (4.04 – The Five) az ő kardján szintén ez a szimbólum található.
Ennek a szimbólumnak a neveAegihjalmur “Helm of Awe” vagyis a Rettegés Sisakja. Ez egy ősi viking mágikus szimbólum. Az idők során a Félelem Sisakja megváltoztatta értelmét és már nem egy jelet jelentett, hanem egy valóságos sisakot, ami láthatatlanná tesz. A jelentése függetlenül, hogy hol hordják (sisak, tetoválás vagy tárgyakon) – rettegést kelt az ellenségben, megvéd a hatalmat bitorlóktól, egy szerencsehozó amulett. A harcban is használható, láthatóvá téve az ellenfél számára félelmet kelt. Az ismeretlen negatív szándékok, sugallatok, befolyásolások ellen is véd.
Még rengeteg érdekes dolog van, nézz bele a cikk belsejébe ;) 



Klaroline vonal: 
Vámpírnaplók: Van remény Klaroline számára?
  • Emberek,én annyira ott voltam a Klaroline vonaton , de Klaus szokásos bicskanyitogató viselkedésével én vagyok az egyetlen aki egyre kevesebb és kevesebb esélyt lát arra, hogy ők ketten kapnak egy esélyt? Valószínűleg nem. Joseph Morgan adott egy okot, hogy a rajongók máshogy gondolkodjanak.
  • Amikor az EW(Entertainment Weekly) ott volt a Vámpírnaplók forgatásán Atlantában, Morgan azt mondta, hogy az évad első pár epizódjában a rajongók egy kicsit többet látnak kettejükből. “Mi biztosan látjuk az ő kapcsolatukat- de ez alatt nem azt értem, hogy randevúzni fognak, de ki fejlődik közöttük egyfajta kapcsolat.”-Joseph szavai
  • Hogyan? Ezt Joseph nem fejtette ki. Habár kapni fogunk egy kis ízelítőt egy új Klausból. ‘A Klaus/Caroline kapcsolat előhozza Klaus emberségét. Imádom az egyre vonzóbb oldalát, és a jelenetek Caroline-al nagyon jó lehetőségek arra, hogy ezt megmutathassam.”-Joseph
  • Ha/amikor a lehetőség adott, könnyebb lesz mondani, mint cselekedni. “Azon gondolkozom, mennyi kompromisszumot kell kötnie Caroline kérésére, hogy Caroline engedje, hogy a közelében lehessen és egyáltalán Klaus képes-e a kompromisszum kötésre.”-Joseph
 Tylorile, avagy Hayley milyen hatással lesz a kapcsolatra:
Phoebe Tonkin a kedvenc Vámpírnaplós párom, Tyler és Caroline közé fog állni?
A Team Forwood rajongók szerencséjére Hayley karaktere többre vágyik, mint összejönni egy régi baráttal, Tylerrel. “Hayley nem azért van ott, hogy bármi rosszat csináljon és bekavarjon valakinek a kapcsolatába” – Tonkin elárulja “Hayley fiús, szeret a srácokkal lógni” Szóval miért is jön a városba? Tonkinra hivatkozva: “Hayley csak a múltjával kapcsolatos dolgokat akar találni, és vannak emberek Mystic Fallsban, akik birtokában vannak annak az információnak, amit ő akar.” Belegondolni abba, hogy ő egy vérfarkas jobb vigyázni vele!
Infók a következő 4 részről 
  • Október 25: The Rager (EP403) – Amíg Connor folytatja a keresést, hogy felfedje Mystic Falls titkait, Stefan elviszi Elenát egy izgalmas motorozásra, hogy megmutassa neki, hogy az élet még mindig lehet jó móka.
  • November 1: The Five (EP404) – A testvériség jelmezes bulin, Damon kihasználva a körülményeket, leckét ad Elenának az áldozata kiválasztásában. Eközben Klaus mesél egy történetet egy csapat erős vámpírvadásszal való találkozásáról a 12. században.
  • November 8: The Killer (EP405) – Amikor Connor túszul ejti Jeremyt, Mattet és Aprilt a Mystic Grillben, Stefannak és Damonnek lesz egy komolyabb nézeteltérése arról, hogy mi volna a legjobb, amit tehetnek, Elena ismét a két testvér között ragad.
  • November 15: We All Go a Little Mad Sometimes (EP406) – Elenának félelmetes hallucinációi lesznek, a lány megrendülten és zavarodottan szörnyű hibát fog elkövetni.
Zap2It Spoilerek :
  1. A Stelena motorozás. Az eheti The Rager című epizódban, Stefan elviszi Elenát egy izgalmas túrára, hogy megmutassa neki, hogy vámpírként is lehet vidám az élet. Hallhatatlanok és mégis viselnek sisakot. Mi sem értjük. Ugyanebben a részben látni fogjuk, hogy Damon összeáll Meredith-szel és Klaus-szal, miközben Rebekah megpróbál flörtölni Matt-tel és belekötni az új szende lányba, Aprilbe.
  2. A Delena ivó parti. Ahogy korábban beszámoltunk róla, Damon és Elena részt fognak venni egy főiskolai partin, ahol a partiarcoknak a kedvenc gyilkosuk vagy gyilkossági áldozatuknak kell beöltözniük. A mű vér és a pia miatt zavarodott fiatalok jó lehetőséget kínálnak Damonnek, hogy előrébb segítse Elenát az áldozat választás nehéz útján. Mondani sem kell, hogy Stefan nem igazán díjazza ezeket a módszereket, de Elena biztos jól fogja magát érezni.
  3. Visszaemlékezésre fel! Klaus mesélni fog Stefannak egy csoport erős vámpírvadászról, akikkel ő és a családja találkoztak a 12. században. Találkozni fogunk Alexanderrel és amikor megtudod, hogy volt dolga Rebekahval és hogy hogyan kapcsolódik a jelenlegi fenyegetésekhez Mystic Fallsban, nagyon meg leszel lepve.
  4. Dolgokat látni. A november 15-ei We All Go A Little Mad Sometimes részben Elena, aki még mindig mindig nem békült meg az átváltozással, félelmetes hallucinációk sorát fogja megtapasztalni, ami miatt egy veszélyes hibát fog elkövetni. Lehetnénk ennél rejtélyesebbek? Nem. Látni fogunk néhány ‘tudod mit?’ jelenetet Stefan és Elena között.
  5. Legalább egy szakítás. Mielőtt a sorozat elmegy egy rövidke Hálaadás ünnepi szünetre, egy pár komolyan el fog távolodni egymástól. Minden jó dolog egyszer véget ér, nem igaz?
Bonnie apja színre lép: 
Még a nyáron spoilerekben tett említést Julie Plec arra, hogy Bonnie apja hamarosan Mystic Falls-ba érkezik. Nos, ahogy ő mondta “Itt az idő!” A 10. epizódban debütál majd az alig említett családtag, Rudy Hopkins, akit Rick Worthy fog alakítani. Bonnie apja azért jön a városba, hogy megvédje a lányát a jelenlegi veszélyektől Mystic Fallsban.
Szeretném tudni hogy Jeremy miért látja Connor kezén a tetoválásokat!
Gyerünk,tényleg azt hiszed hogy felfedek egy titkot miattad?Mégha nem is mondjunk sokat,annyit elárulhatunk,hogy a láthatatlan tetoválás egy térkép fajta,és nem függ össze azzal hogy Jeremy látja a szellemeket.
Bónusz:Az,.hogy Jeremynek az egyik 4.évados fotón tetoválás van a kezén nem féletlen.
Zap2It Spoilerek 
1.Stelena-motorozás
Az eheti epizódban ami a ‘The Rager’ nevet viseli,Stefan elviszi Elenát egy izgalmas kirándulásra,hogy megmutassa neki,a vámpírok élete is lehet szórakoztató.Miközben Damon meglepően szövetkezik Meredith-el és Klausszal,Rebeka megpróbál ismét flörtölni Mattel,és a legújabb naívra Aprilra ereszti ki a karmait.
2.Delena-Keg parti
Damon és Elena elmennek egy haloween partira,amelyhez beöltözhetnek a kedvenc gyilkosuknak vagy áldozatnak.Az összes mesterséges vér és részeg tinédzser lehetőséget ad Damonnal megtanítani Elenát az áldozat választásra.Stefan persze ezeket a módszereket nem támogatja... de Elenának tetszeni fog.
3.A flashback-visszaemlékezési jelenetek ideje!
Klaus beszél Stefannak a vámpír vadász csoportról amibe a 12.században ő és a családja {Elijah-át is beleértve} belefutottak.Megismerjük Alexandert-a múltja Rebekával és Mystic Falls-al való kapcsolódása meglep majd minket.
4.Látni a dolgokat
A 6.epizódban - ‘We All Go A Little Mad Sometimes’-Elena,aki még mindig próbálja megemészteni az átalakulását félelmetes halucinációkat él át,ami miatt veszélyes hibát követ el.Nem mond nektek ez sokat?Figyeljétek majd ebben az epizódban néhány jelentősebb ´´tudjátok mit´´ Stefan és Elena között.
5.Legalább egy szakítás
Egy rövid szünet után,az egyik pár már ténylegesen nem bírja.Minden jó egyszer véget ér,nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése