2013. január 29., kedd

Kat Graham: Entertainment interjú

Az Alloy Entertainment ezúttal Kat Graham-et interjúvolta meg, aki mesél nekünk Bonniról, és arról,,mire számíthatunk a  következő epizódokban.

A múltheti, 4x11-es epizódban Bonnie keményen kivallatta Shane-t a motivációiról. Kiderül még több információ erről a bizonyos "kinyilvánítás" nevű varázslatról?
A nézők Bonnieval egy időben fokozatosan tudják meg az információkat erről, és persze arról is, melyik oldalt képviseli Bonnie és Shane. Együtt fedeztek fel vele mindent.  Az meg csak plussz, hogy rengeteg Bonnie-Shane jelenet lesz az elkövetkezendő részekben, és fény derül kapcsolatuk mivoltára i. A helyzet egyre feszültebbé válik. Most épp a 17. epizódot forgatjuk, és azt kell mondjam, a második évad óta nem volt ilyen fergeteges. A 2. évad őrület volt Bonnie számára, de ez, a 4. évad annál sokkal rejtelmesebb- remek év lesz számára. Vagy szörnyű.


Nagy a feszültség Bonnie és édesapja között. Közelebbről is láthatjuk kettejük kapcsolatát?
Természetesen igen. Az tény, hogy Bonnie szülők nélkül nőtt fel- mindkét szülője a saját útját járta, és őt magára hagyták. A nagyanyja nevelte. Most megismerjük apuci kislányát, de Bonnie ugyanakkor megmarad nagy erejű boszinak is. Izgi lesz!
Mit gondol Bonnie apja, Rudy Shane-ről? Hogyan hat Bonnie magánórája Shane-nel az apjával való kapcsolatára?
Erről nem árulhatok el sokat, talán annyit, hogy Rudy-nak megvan a saját kis véleménye Shane-ről. Ez egy meglepő dolog lesz.
OMG. Már ígyis a szikla peremén egyensúlyozunk. A végén még leesünk.
Őszintén? Én is rettentően izgulok. A forgatókönyv olvasása közben a gyomrom szó szerint le-fel liftezett.Úgy voltam vele, hogy: "Úristen! Kérlek, csak semmi őrült dolgot! "
Mit gondol Bonnie a Damon-Elena kapcsolatról, most, hogy hivatalosan is együtt vannak? Caroline már kifejtette a nézeteit, de mi a véleménye az ifjú boszorkánynak?
Azt hiszem, Bonnie-nak ezzel kapcsolatban vegyesek az érzései. És én azt mondom, hogy ha ő nem ad nagy jelentőséget ennek, az azt jelenti, el van foglalva a saját dolgaival. Mindenesetre, el fogja mondani a véleményét mindkét irányba.
Bonnie és Jeremy megint közelebb kerültek egymáshoz. Vegvan még a vonzalom közöttük. És Bonnie hogyan fog részt venni a Vadász dologban Jeremy mellett?
A partnere lesz Jeremy-nek. Azt már nem mondhatom meg, hogy pontosan miben, de annyit tudunk, hogy Jeremy erős érzelmeket táplál iránta, és ez nagy segítség lesz Bonnie-nak abban, hogy eldöntse, mivé is akar válni. Most nem randizik, de Jeremy mellett van. Még mindig vannak köztük szikrák, de a bizalmat újjá kell építeni. Ki tudja- lehet, hogy az ifjú vadász mellett valaki egészen mássá válhat. 
Nem felejtettük el, mikor a 10. epizódban Bonnie és Kol szembe kerültek egymással. Lehetséges, hogy ez egy új nagyszerű szövetség kezdete?
Az van, hogy mindenki tudja, hogy én egy nagy Nathaniel Buzolic rajongó vagyok és hogy ő egy nagyon, nagyon jó barátom. Szerettük volna, ha több közös jelenetünk van az évad során, és ez most meg is valósul. Azt nem árulhatom el, mi lesz köztük, már ha lesz, de és szívesen látnám Bonniet egy Eredeti oldalán.
Már megérkeztek a 12. epizód fotói, és mint meggyőződhettünk róla, nagy feszültséget sugároztak. Lehetséges, hogy egy nayg összecsapás készül Bonnie és Kol között?
Határozottak lesznek a két karakter közti kölcsönhatások. Lehetséges leszámolás? Bonnie-nak már sok tapasztalata van ilyenben az iskolai folyosókon.
Nemrég Claire Holt-al készítettünk interjút. Claire azt mondta, valamennyi szereplő Nova Scotia szigetre utazik. Volt olyan rész, amire azt mondtad: ’Hűha!’?
A szigetes dologról annyit, hogy napokig ugyanabban a ruhában kellett forgatnunk, és sok volt a kavarás. Julie írta a 15. rész forgatókönyvér, és én még nem láttam a végső vágott verziót, de ennek és az ez utáni résznek az eredményével kapcsolatban boldog vagyok. A 15. rész az egyik kedvencem. Gőzöm sincs, hogy tettek a producerek egy részbe ennyi fordulatot, de a nézők idegei rendesen kikészülnek majd. Nekem kb. olyan dolgokat kellett csinálnom, mint Zach-nek, mikor a mélyvízibe merült hasára erősített súlyzótárcsával. Nekem Lángok lobognak a kezemben-igazi lángok- Szikrák pattognak majd mindenhol, és viharos szelek lesznek. Színészként mindenképp kihívás az ilyen élet-halál szituáció. Imádom a sorozatot, rengeteg extrém dolgot csináltam már a keretein belül. 
Még a 4. évad kezdete előtt rengeteg rajongó tippelte meg, hogy Bonnie áttér majd a sötét mágiára, akárcsak Willow a ’Buffy, a vámpírok réme’ című sorozatban. Ez a folyamat be fog következni?
Igaz, ami igaz, ha Bonnie a sötét mágiához nyúl, azt azért fogja, mert azt hiszi, jót tesz vele, mindenkin segít és helyesen dönt. Szóval nem, ő nem gonosz karakter. Nem is ellenség. Ő csak egy lány, aki különleges képességgel rendelkezik, és aki ezt a képességet arra használja, hogy életben tartsa a barátait. Hacsak nem történik egy igen jelentős fordulat, ami eltéríti Bonnie-t, és az lesz a küldetése, szigorúan a jó érdekében. Lehet, hogy ez teszi az ellenséget is rendes ellenséggé. Mert hát, azok a legjobbak, akik neked is szimpatikusak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése