2013. február 2., szombat

Spoilerek


Carolineról
Találtunk nektek valami hírmorzsát a színfalak mögött, vagyis inkább Julie árult el egy csöppnyi információt: "Caroline kereszttűzbe kerül Klaus és Tyler között, ami arra ösztönzi őt, hogy az élete árán is próbálja megoldani a problémákat."
Julie miniinterjú

Honnan merítetted az inspirációt?
Julie Plec: "Főként könyvekből és más sorozatokból/filmekből. Rengeteget olvasok. Nyáron akár 2 könyvet is kiolvasok naponta. Amikor más szavait, gondolatait olvasod, a te agyad is feléled. Mert nagyon le tud lassulni, ha csupán a te gondolatmeneted tölti ki. Szóval nagy dolog nekem, hogy folyamatosan megtöltsem a fejem más történeteivel. A másik pedig az, hogy nagy társasági ember vagyok. Imádok leülni az asztal köré, bort iszogatva akár öt órán át fecsegni. Meghallgatni mások történeteit, megfigyelni, hogy mi készteti őket arra, amiket tesznek, hogy ezt később akár bele is építhessem a karaktereimbe. Így azt érzem, hogy összefüggésben vagyok az emberi viselkedéssel, és ebből pedig az jön, hogy tényleg érdekel az emberekkel való találkozás."
Claire Holt Rebekahról
"Szerencsés színésznőnek mondhatom magam, mert Rebekah karakterével rengeteg mindent megtapasztalhatok. Felfedezhetem a kiszolgáltatott oldalát, valamint az átlagos és gonosz énjét is. Azonban ott van benne a belső harc a között, hogy ő akkor most ember vagy vámpír akar-e lenni.Szereti az erőt, mellyel meg tud oldani akármilyen helyzetet, de azt is nagyon szeretné, hogy csak egy átlagos lány legyen, átlagos bálokkal és egy fiúval, aki igazán szereti őt. Imádom ezt az egészet, és köszönet az íróknak, amiért ilyen jó karaktert írtak nekem."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése