2013. január 16., szerda

Rebekah spoiler- Claire holt interjú

Claire Holt /Rebekah/ interjút adott az Alloy Entertainment-nek. Visszatér ugyani a sorozatba kedvenc Ősi hugicánk, méghozzá April Young-nak köszönhetően, aki kihúzta a tört a vámpírlányból. Szóval felkészülni, a 10. részben már Becca újult erővel tevékenykedid Mystic Falls-ban.

Rebekah visszatér! Mihez kezd most, hogy megszabadult a tőrtől?
Rebeka mindenekelőtt a nagy bosszút tervezgeti. Nagyon dühös, és van néhány személy, akiről mielőbb gondoskodni akar. Úgy érzem, hogy minden egyes alkalommal, miután elárulják, egyre keményebb és ridegebb lesz, akár egy szikla. Elsősorban Stefan-t, Caroline-t és Elenát találják el haragjának hullámai, akiket kivallat a 10. részben. Egyébként nagyon mókás volt az a forgatás is, sok kínzással és manipulációval. Remek epizód elé nézünk!
Klaus volt az, aki leszúrta őt(ismét). Akkor most Rebekah első számú célpontja a bátyja lesz?
Ebben a nem mindennapi epizódban Rebekah inkább Stefan, Elena és Caroline kikérdezésére fókuszál. Faggatja őket a Vadász Jegyéről, a gyógymódról és Elena kapcsolatairól is- minden apró részletet tudni akar, ami azalatt történt, míg ő a koporsóban feküdt.Nagyon de nagyon érdeklik a visszatéréséig történt események.
Folytatás belül...


Felmerült néhány pletyka arról, hogy az évad során Rebekah és Stefan közel kerülnek egymáshoz. Változik a kapcsolatuk valamilyen irányba, és ha igen, merrefelé?
Ez egy spoiler, szóval túl sok infóval nem szolgálhatok. Annyit mondhatok, hogy a kettejük közti légtér meg fog változni- a kínzások után biztosan. A következő részben Rebeka mind Elenát, mind Stefant vallatja majd, és ezalatt jópár kellemetlen igazság is napvilágra kerül. 
Rebekah életében mindennaposak a kínzások. Szóval ez is csak egy lesz a sok közü?
Bex már csak ilyen, nem igaz? Ez a mostani viszont inkább lesz pszichológiai csavar, mintsem a rutinos eljárás. Amolyan Felelsz vagy Mersz?’ játékot tervezett kedvenceink számára.
Rebekah nemrégiben egy kocsit adott Mattnek, amolyan bocsánatkérésféleképpen. Vajon az érzelmei őszinték?
Rebekah nem akar sebezhetőnek látszani, szóval igen, az egy bocsánatkérés volt. Egész idő alatt csak annyit szeretett volna, hogy szeressék őt és ő viszont szerethessen- úgy gondolom, hogy igen, Matt iránt érezhet valamit. Ő így próbálja kifejezni a szeretetét. Bár az is igaz, hogy én nem autóval kérnék bocsánatot attól, akit megbántottam. 
Azt nem állítom, hogy Rebekah a velejéig romlott, de azt be kell látnunk, sokan nem igazodnak ki rajta. Rebekah csak meg akarja találni a helyét a világban. Jelentősen fejlődik a személyisége a 4. évad során?
Igen, azt hiszem, sokat fejlődik. A gyógymód keresése közben rájön majd, hogyan viszonyuljon jobban az őt körülvevő személyekhez. A karaktere jelentősen megváltozik- nagyrészt akkor, mikor rájön, hogy nem mindent kínzással és manipulálással kell megoldani, ha akarunk valamit. Nem csak arról van szó, hogy a rossz lányt játszom, de nekem ez a személyiségváltozás nagyon izgalmas. 
Már nagyon izgatottak vagyunk a The Originals nevű spin-off kapcsán. Számíthatunk arra, hogy egy ponton Rebekah is bekapcsolódik, hogy Klaus-al éljen New Orleans-ban?
Erre a választ valószínűleg Julie tudja majd megadni nektek. Soha sem tudhatod előre, mi fog történni! Az a véleményem, hogy ennek  is hatalmas rajongótábora lesz, már csak azért is, mert olyan neves producer írja, mint Julie, és mert olyan híres az anyasorozata, mint a The Vampire Diaries. Számomra nagy öröm volt, hogy Phoebe is bekerült, mint fő karakter. 16 éves korunk óta vagyunk a legjobb barátok, amikor megismerkedtünk a H2O: Just Add Water című sorozat forgatásán, Ausztráliában. Szóval igen, nagyon örültem a hírnek.
Elena, Bonnie és Caroline nemrég csajos estét tartott. Mi lenne, ha Rebekah és az új barátnője, April is tartana egy ilyet?
Nem tudom megmondani, Rebekah és April közel kerülnek-e egymáshoz annyira, hogy ilyet vigyenek véghez. Rebekah nem igazán a legjobb barát, már csak a barátság fenntartása is nehézségeket okoz számára. Viszont, ha kapna egy kis időt szórakozásra, szerintem Bex fogná magát, elmenne egy jót bulizni, táncolni, és belakmározna kicsit. Visszatérve a kérdéshez, ő nem olyan lány, mint a többiek Mystic Fallsban, szóval nem, nem sok esélyt látok rá.
Szegény Rebekah! Vajon egyszer teljesülni fog az álma, hogy legalább EGY táncos mulatságon részt vegyen?
Rebekah határozottan kiöltözne egy ilyen eseményre, s részt venne rajta, mert így van nevelve. Azonban nem mondhatom el, hogy ha lesz táncos est, akkor Bex részt vesz rajta vagy sem. Néznetek kell a sorozatot!
Szeretjük nézni a képeket, amiket feltesztek Twitter-re egy-egy forgatás során. Volt már olyan pillanat a negyedik évad során, mely mindenki számára felejthetetlen volt?
Mindig csodálatos időt töltünk együtt, de ha most mondanom kell egy ilyen pillanatot, akkor a Nova Scotia nevű szigeten tartott forgatás mindenképpen az volt. Ezen a helyszínen is megfordulnak, mikor keresik a gyógymódot a vámírságra. Sokszor a szereplők nem a másikkal együtt forgatják a jeleneteket – szóval amikor sokan vagyunk egy helyen, mindig megy a lázadás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése