2013. január 17., csütörtök

The Originals

Vasárnap a Television Critics Association sajtótájékoztatón szóba került a The Vampire Diaries új spin-off sorozata is, a The Originals. Mark Pedowitz elmondta nekünk, hogy ő és Warner Bros Television elnöke, Peter Roth döntöttek véglegesen a minisorozat mellett, ezután szóltak csak Julie Plec-nek és Kevin Williamson-nak, a TVD két fő producerének.

"Az egész igazából Peter Roth-al tartott beszélgetés eredménye, hiszen ha van valamid, ami sikeres és felkapott, akkor azt máshol is alkalmazhatod, ez esetben egy spin-off formájában. Kevin Williamson pedig átengedte Julie-nak a tervezést, mondván: 'Legyen Julie a felelős ezért a dologért, eleve az ő fejéből pattant kia a gondolat szikrája.' És igen, mint már hallottátok, a sorozat az Eredeti család történetére összpontosul majd." -mesélte lelkesen Mark Pedowitz.

A premierepizódban, amely április 25.-én kerül a CW képernyőjére. "Kiderül Klausról, hogy  New Orleans egyik alapító atyja volt, és ez a város tökéletes háttérrel szolgál majd a sorozatnak. Szóval igen, a legfőbb karakter Klaus lesz."- igazolta hivatalosan a már felmerült pletykákat Mark Pedowitz.-"Várhatóan valamennyi testvére is vele tart majd. Klaus egy elképesztő karakter, és az Eredeti családnak is hihetetlen dinamikája van, ami főként a folytonos civakodás eredménye. Ez egy remek alaptörténet a készülő sorozatnak."

Phoebe Tonkin, azaz Hayley is jelentős szerepet kapott ebben a sopin-offban - így aztán ki is kihúzhatják a nevét a csatorna új, 'Amazon' című, Wonder Woman eredetét bemutató sorozat castingjának listájáról." Még folyik a válogatás."- mondta Pedowitz, dicsérve Phoebe, The Secret Circle-ban való munkáját is. "Azt akartuk, hogy ő is a The CW családjának tagja legyen. A spin-off kapcsán gondoltunk Phoebe-ra." - derült ki a beszélgetésből.

Sajnos az még nem dőlt el, hogy a The Originals tartalmazni fog-e flashback-et, azaz visszatekintős jeleneteket. Pedowitz azt mondta, hogy leginkább a modernkori New Orleans-re fókuszálnak. A New Orleans-ban játszódó Vámpírnaplók-epizód tehát egy teljesen új ízt fog adni a történetnek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése