2013. február 16., szombat

Oldal statisztika

Megint nagy büszkeséggel mondhatom, hogy ismét rekordot döntött a látogatók száma. Tegnap összesen 6676 rajongó járt az oldalunkon :DD Ezúton is köszönjük nektek, hogy feljártok ide, és a mi oldalunkon szerzitek a friss infókat:) 
Ha szeretitek az oldalt, akkor ajánljátok az ismerőseiteknek is. Köszii♥♥

Ez pedig itt egy új kép, amin Elena látható. Nagy méretért katt a képre;)

13 megjegyzés:

  1. Imádom az oldalt, szerintem ez a legjobb TVD oldal, mindig friss aktuális, köszi, hogy ilyen naprakészek vagytok üdv, Eni!

    Ui.: Szerintem Elena kezén az a gyűrű a Jeremyé, és nem a Damoné

    VálaszTörlés
  2. Köszii♥ am igen, szerintem is.. jól átvágtak minket XD

    VálaszTörlés
  3. sziasztok! :) miaz h lehet meghalt Damon ?? :0 es Jeremy tenyleg meghalt ? :/ VALAKI VALASZOLJON! :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  5. Öhm, valaki fontosabb szereplő biztosan meghal, ezt régebben megtudtuk már, és Damon ugye sok képen véres volt és felröppentek a pletykák h meghal.. De akkor inkább már Jer lesz a kiválasztott... ://

    VálaszTörlés
  6. esetleg egy linket kerhetnek a kepekhez ? :) jajj ..ez nagyon nemteccik :/ de akkor jeremy most 100% meghalt ? :/

    VálaszTörlés
  7. Elismerésem az oldal üzemeltetőinek. Egyrészt tényleg gyorsan friss hírekhez jutunk, másrészt ezrek dolgát könnyítitek meg azzal, hogy lefordítjátok nekünk az epizódokat és nem is akármilyen gyorsasággal. Szerintem mindenki nevében köszönetet mondhatok a munkátokért. A TVD a világ egyik legjobb sorozata, de sajnos Magyarországon csak az első két évadot játszották, ami nagy hiba, elnézve mennyi ember kíváncsi a sorozat folytatására. A lényeg hogy hálás vagyok nektek és csak így tovább!!!
    by Betti

    VálaszTörlés
  8. Imádom ezt az oldalt sztem a legjobb rajongói oldal a világon <3 <3

    VálaszTörlés
  9. Én is imádom ezt az oldalt! Friss az infó, és már más is említette,hogy szuper gyorsan kapunk feliratot a legújabb részekre. Nagyon köszi <3
    Lilla

    VálaszTörlés
  10. A feliratot egész Mo.-n egyedül Rhenie készíti, mi csak közvetítünk. De azért szívesen XD Hannah katt a képre és ott nagyban megnézheted;)

    VálaszTörlés
  11. Az oldal sikerén kezdet el énis egy blogot, ha már csak tized annyira lesz sikeres és jó mint ez akkor sikítani fogok örömömben!
    NAGYON JÓÓ AZ OLDAL!

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok! Én barátaimnakajánlottam az oldalt mert gyülötek a neten vadászni a részekre és nem is egyszer mondták hogy tök kirély az oldal és még azt is eltudtam ürni az oldalal hogy jobbnak tartsák a TVD-ét mint az alkonyatot :)
    U.I: imádom ezt az oldalt!!! :D

    VálaszTörlés