2013. május 14., kedd

Interjú Klausról



Klaus gyermeke csak egy biztosíték!

Nemrég készített a Zap2it egy interjút Julie Plec-kel, a The Vampire Diaries, a The Originals és a
The Tommorow People producerével, aki elárulta,
hogy Klaus a jövőben nem fog pelenkákat cserélgetni.


Beljebb az interjú:
Plec elsősorban arra tért ki, hogy Klaus érzelmei Caroline iránt egyáltalán nem fognak eltűnni egyik pillanatról a másikra, amit sokan feltételeznek Hayley miatt. "'Ó, Klaus elment messzire, jó apuka lesz és leborul a mama-baba páros előtt, valamint elfelejti Caroline-t.' Nem, hogy a pokolba is!" - ígérte Julie.


Egyébként - ha nem lett volna elég a halálos fenyegetés, amit Klaus küldött Hayley felé - a férfit nem nagyon érdekli, hogy a vérfarkaslány az ő gyermekét hordozza a szíve alatt.

"A lényeg, hogy ez a baba - ahogyan haladunk előre a The Originals-ben - Klaus számára csak az erejének biztosítéka lesz." - mondta Plec. "Ez egyáltalán nem Klaus Papáról szól, aki gondozza a gyermeket és a pelenkáit cserélgeti, valamint jó fiú lesz. Nem, ez sosem fog megtörténni."
Julie már azt is elárulta, hogy Caroline nem fog tudomást szerezni Hayley terhességéről az idei évadban. Szóval nem láthatjuk a lány reakcióját a fináléban. Talán ez növeli a kettejük között elcsattani készülő csók esélyét? Reméljük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése