2013. május 14., kedd

Törölték Magyarországon a Con-t!


HIVATALOS BEJELENTÉS!!!!!
"Nagyon szomorúan és csalódottan jelentjük be, hogy az Elbűvölő Vámpírok Találkozója és Környezetvédelmi Gálát töröltük; olyan előre nem látható körülmények miatt, melyek lehetelenné teszik, hogy a rendezvény szervezését tovább folytassuk. A szervező Alba Wolf Kft és az összes színész minden lehetséges erőfeszítést megtett a rendezvény folytatásának érdekében, de végül nem volt más választásunk, mint az, hogy közös egyetértéssel töröljük azt. Mindannyian nagyon sajnáljuk a rajongókat, akik találkozni akartak a színészekkel, és sajnáljuk a kellemetlenséget, amit a rendezvény törlése okozott."




Beljebb többet megtudhatsz:

"A rendezvény meghirdetése óta örömteli pillanatokat töltöttünk együtt, melyek tele vannak jó emlékekkel, és amiket sosem fogunk elfelejteni. Egyúttal köszönjük a színészek és ügynökeik, valamint az Ian Somerhalder Foundation és a Nemzetközi “Akciók a Természetért” Alapítvány fáradhatatlan munkáját. Ha kihagytunk volna valakit, kérjükbocsássátok meg nekünk, szívből reméljük, hogy még találkozni fogunk egy másik alkalommal.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak a rajongóknak, akik megtiszteltek minket bizalmukkal és megvásárolták belépőiket.

A jegyek visszafizetésének rendjéről mindenkit egyedileg e-mailben értesítünk, egyúttal mindenkit meg szeretnénk nyugtatni, a befizetett jegyek árát a Vásárlási Feltételekben foglaltak alapján természetesen visszafizetjük.

Azok, akik nyereményjátékon vettek részt és nyertek, a jegyeik automatikusan törlésre kerültek."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése