2011. május 23., hétfő

Egy kis időtöltési TIPP a nyárra :D
Míg várunk a 3. évadra,  javaslom, unatkozás helyett nézzétek meg kedvenc színészeink néhány filmját:) Íme néhány tipp:
NINA DOBREV filmjei:
Away from her-Egyre távolabb(2006)
Tudnivalók:
Az AWAY FROM HER - EGYRE TÁVOLABB 2006-os Kanadai film amely első helyen debütált a Toronto International Film Festiválon. A film alapjául Alice Munro rövid története "The bear came over the Mountain" szolgál. 
2007-ben a legjobb dráma lett a Rotten Tomatoes szerint. Továbbá, a film 8-ból 7 Genie díjat tudhat magáénak: Legjobb Rendező, Legjobb színész, Legjobb színésznő stb.

Szereplők:
Gordon Pinsent
Julie Christie
Stacey LaBerge
Olympia Dukakis
Deanna Dezmar
Clare Coulter
Thomas Hauff
Alberta Watson
Grace Lynn Kung
Lili Francks
NINA DOBREV

Egyre távolabb:
FIONA ÉS GRANT több mint negyven éve házasok, életük alkonyán rá kell döbbenniük, hogy Fiona rossz memóriája egy súlyosbodó Alzheimer-kór jele, majd a nő hirtelen el is tűnik. Mikor megtalálják, már ő sem vitatkozik: tudja, hogy ellátásra szorul, és egy otthonba vonul. Az otthon szabályai szerint azonban a betegnek egy átmeneti "orientációs" időszakra van szüksége, hogy beilleszkedjen - egy hónapig látogatni sem szabad. Grant soha nem töltött ennyi időt a szeretett nő nélkül, és mikor a harminc nap leteltével meglátogatja, legnagyobb 
megdöbbenésére a nő nem egyszerűen elfelejtette, de beleszeretett egy másik férfiba.

The poet- A költő (2007)
Tudnivalók:THE POET egY 2007-ES KANADAI DRÁMA, Colm Feore, Roy Scheider, Kim Coates és Daryl Hannah főszereplésével. Jack Crystal írta és Damian Lee rendezte.

Szereplők:
Jonathan Scarfe - Oscar Koenig
NINA DOBREV - RACHEL
Zachary Bennett- Bernard
Kim Coates - General Koenig
Colm Feore - Colonel Hass
Roy Scheider - Rabbi
Daryl Hannah - Marlene Koenig

A költő:
A II. világháború hajnalán egy rabbi lánya, Rachel, és Oskar, a kiábrándult német katona egymásba szeret, majd a háború elszakítja őket egymástól. Oskar, anyja, Marlene tanácsára szembeszáll apjával, König tábornokkal, majd hazáját és a háborút elhagyva elindul, hogy mindenáron megkeresse Rachelt. Eközben, az állapotos Rachel, beletörődve abba, hogy sosem látja viszont Oskart, férjhez megy a tisztességes Bernardhoz.
TOO YOUNG TO MARRY - KORAI NEKED MÉG A KONTY (2007)
Tudnivalók:
TOO YOUNG TO MARRY - KORAI NEKED MÉG A KONTY egy 2007-es TV-film, romantiuks-dráma-komédia. Főszerepben két 17 éves tinédzser, Max Doyle (Dillon Casey) és Jessica Carpenter (Nina Dobrev). A film rendezője Michael Poulette, a történet írója pedig 
Elle Triedman. A filmet először 2007 július 9.-én sugározta az amerikai Lifetime TV állomás.

Szereplők:
Dillon Casey
NINA DOBREV-JessicaPolly Draper
Allison Graham
Anna Hopkins
James O'Regan
Amanda Tilson

Korai neked még a konty:
Connecticut középiskolájában tanul Max és Jessica. Hamarosan befejezik gimnáziumi tanulmányaikat, készülnek az egyetemre, miközben nagy szerelem szövődik a két fiatal között. A szülők ágálása ellenére össze akarnak házasodni. Jess időközben felvételt nyer a Harvardra, ahova Max sajnos nem jut be. A fiú halaszt, hogy a következő évben újra a Harvarddal próbálkozzon. A tanév idején egy építkezésen kezd dolgozni. Jess a távkapcsolatban is hűséges marad hozzá, annak ellenére, hogy érik kísértések. Amikor a fiú végül úgy dönt, hogy mégsem próbálja meg újra a felvételit, Jess hálátlansággal vádolja...


HOW SHE MOVE - MOZDULJ ÉS LÉPJ(2007)

Tudnivalók:

HOW SHE MOVE - MOZDULJ ÉS LÉPJ egy 2007-es filmdráma, melyet Ian Iqbal Rashid rendezett. A film bemutatja az utcai tánc kultúráját.

Szereplők:Rutina Wesley - Reyanne
Dwain Murphy - Bishop
Clé Bennett - Garvey
Romina D'Ugo - Selia
Kevin Duhaney - E.C.
Shawn Desman - Trey
Brennan Gademans - Quake
Tré Armstrong - Michelle
Jason Harrow - Saját maga
Jai Jai Jones - Lester Johnson
Tristan D. Lalla - Big Man Manny
Daniel Morrison - Wayne
Keyshia Cole - Saját maga
DeRay Davis - Saját maga
NINA DOBREV - MAGAS LÁNY A FÜRDŐBŐL
Mozdulj és lépj:Raya Green nővére meghal kábítószer túladagolásban, és a tehetséges, jól tanuló lány ezek után arra kényszerül, hogy otthagyja a gimnáziumot, és hazaköltözzön szüleihez, a lepusztult, bandák-által uralt városrészbe. Itt megismerkedik egy utcai sztep-táncos csapattal, és csatlakozik hozzájuk.
Édesanyja hiába próbálja meggyőzni, hogy próbáljon továbbtanulni az orvosin, Raya nem bízik a tudásában, a drága tandíjat pedig nem tudja kifizetni.Azonban talán van némi esély arra, hogy pénzt szerezzen, ha a tánccsoporttal győzni tud a közelgő nagyszabású sztepp-versenyen, ahol ötvenezer dollár a főnyeremény! De még hosszú az út a döntőig: előbb a nevezési díjat is elő kell keríteni, és nem árt az sem, ha nem rontják el a lépéseket...

MY DAUGHTER'S SECRET - ÁRTATLANUL VÁDOLVA:
Tudnivalók:
A MY DAUGHTER'S SECRET - ÁRTATLANUL VÁDOLVA egy 2007-es kanadai krimi. A filmet Douglas Jackson redezte, forgatókönyvíró: Chritine Conradt, és zeneszerző Steve Gurevitch.

Szereplők:
Jennifer Grant
NINA DOBREVCatherine Mary Stewart
Steve Byers
James Gilbert
Andreas Apergis
Meaghan Rath
Sophie Gendron

Ártatlanul vádolva:Justine bajba kerül, amikor szerelme, Brent és annak bátyja, Reggie kirabolják az ékszerboltot, ahol Justine anyja dolgozik. Bár a lány nem tudott az akcióról, kényszerűségből őrszemként kint várt az autóban, míg a fiúk elvégezték a dolgukat. Ráadásul Reggie rálő a kedves biztonsági őrre, Albertre, aki súlyosan megsérül. Justine-nak szembe kell néznie anyjával és tetteivel.


NEVER CRY WEREWOLF - NEM FÉLÜNK A FARKASTÓL (2008)
Tudnivalók:
A NEVER CRY WEREWOLF - NEM FÉLÜNK A FARKASTÓL 2008-ban készült, tv-film, KEVIN SORBO ÉS NINA DOBREV főszereplésével. Rendező Brenton Spencer, író John Sheppard.

Szereplők:Kevin Sorbo - Redd Tucker
NINA DOBREV - LOREN HANSETTPeter Stebbings - Jared Martin
Melanie Leishman - Angie Bremlock
Chad Martin - Paramedic #1
Billy Otis - Charles Pope
Sean O'Neill - Steven Kepkie
Anwar Knight - Talk show házigazda
Kelly Fiddick - Clerk
Greg Calderone - Guy Taylor
Spencer Van Wyck - Kyle Hansett

Nem félünk a farkastól:Jared Martin a Hansetts ház szomszédságában lakik magányosan a kutyájával. Bár mindenki kedveli Loren Hansett nem tudja túltenni magát azon, hogy valami furcsát érez a férfival kapcsolatban. Kémkedni kezd utána, majd szemtanúja lesz egy a házban történt álítólagos gyilkosságnak.
Miközben Loren félti az életét, meggyőzi Stevent, hogy vigye el őt egy fegyverboltba, hogy ezüstgolyókat vegyen...

CHLOE (2009)
Tudnivalók:
A CHLOE egy 2009-ES EROTIKUS THRILLER amit Atom Egoyan rendezett. A főszerepekben Julianne Moore, Liam Neeson, Amanda Seyfried, NINA DOBREV, Meghan Heffern és Max Thieriot. A történetet Erin Cressida Wilson írta alapul véve a Nathalie... című filmet melyet Anne Fontaine írt.

Szereplők:
Julianne Moore - Catherine
Liam Neeson - David
Amanda Seyfried - Chloe
NINA DOBREV - ANNAMax Thieriot - Michael
Meghan Heffern - Miranda
Laura DeCarteret - Alicia
Mishu Vellani - Julie

Chloe:Az orvosként dolgozó Catherine és professzor férje, David élete és házassága látszólag idillikus, már-már tökéletes. Ám amikor David lekési a repülőgépet, ezzel együtt a neki szervezett születésnapi meglepetés bulit is, Catherine gyanakodni kezd, hogy más is állhat ennek hátterében. Felbérli Chloét, aki tulajdonképpen prostituált, hogy próbálja meg elcsábítani Davidet, a történtekről pedig folyamatosan beszámoljon neki...


THE AMERICAN MALL
A THE AMERICAN MALL 2008. AUGUSZTUS 11-én debütált, sajnos a filmet nagyon kevesen nézték meg. A film producere a jól ismert Hight School Musical/Szerelmes hangjegyek producere is. A film középpontjában a két főszereplő ALLY(NINA DOBREV) és Joes(Rob Mayes) áll, akik a zeneileg nagyon tehetségesek, de sok akadály áll az útjukba.

Szereplők:NINA DOBREV - ALLYRob Mayes- Joey
Autumn Reeser- Madison
Bianca Collins-t Mia
Neil Haskell - Drew
Yassmin Alers-Erin
Al Sapienza-Max
Brooke Lyons- Dori
Bresha Webb-Penny
Blythe Auffarth-Alexa
Rodney- Ben
David Baum -Stavros
Wade Allain-Marcus - Ricky


THE AMERICAN MALL:A The Amerikan Mall néhány tizenéves karakterre összpontosít, a mindennapi küzdelmeikre, komikus elemekkel, és zenei számokkal. A központi cselekvő szál a történetben, hogy a két főszereplő, Ally és Joey, akik zeneileg igen tehetségesek, sok akadályba ütköznek a siker felé vezető úton.

HOLNAP HOZOM IAN ÉS PAUL FILMJEIT IS!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése