2011. május 27., péntek

Magyarországra is jöjjön el a Vámpírnaplók!
Európa és Amerika szerte, sőt, még Ausztráliában is szerveztek és szerveznek rajongói találkozókat nagy sorozatoknak (mint a Supernatural, True Blood vagy Gossip Girl), de ide kell sorolni a The CW jelentős rajongótáborral bíró sorozatát, a The Vampire Diaries-t (Vámpírnaplók) is. A sorozatot tavaly nyáron játszotta az RTL Klub, és Magyarországon is sikerült szép kis embersereget rajongóvá tenni. Tucatszámra nyílnak a weboldalak…, amik a sorozattal vagy a színészeivel foglalkoznak, és egy-egy ilyen rajongói találkozó alkalmával megtelnek a csarnokok, hogy mindenki láthassa és találkozhasson a kedvencével.


A fejünkből kipattant egy ötlet, és bár nagyot álmodtunk, de közös erővel megvalósítható: miért ne lehetne itthon is TVD Con? Miért ne jöhetne el a kedvencünk, miért ne tehetnénk fel neki mi is a kérdéseinket? Kis ország vagyunk, és elveszünk Európa nagy államai között, de ha hallatjuk a hangunkat, fel fognak figyelni ránk!

Párizsban, Londonban, és számos más városban már sikerült megvalósítani. Nekünk is működhet! Ha úgy érzed, hogy részt vennél az első magyar The Vampire Diaries Convention-ön, akkor csatlakozz te is! A képre kattintva eljutsz a TVD facbook oldalára, ahol csatlakozhatsz!

(Időpont még bizonytalan, valószínűleg jövő nyáron, MÁR HA SIKERÜL összehozni!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése