2011. május 9., hétfő

Másfajta lezárás az évad végén!
Most egy egészen másfajta cliffhanger (függőben hagyott lezárás) fog bekövetkezni az évad végén, egy olyan, amire nem is számítunk.
"A finálé egyfajta tiszteletadás lesz a karaktereknek" - árulta el Nina Dobrev. "Egy karakter-központú epizód, melyben láthatjuk, ki hova jutott el az eddig történtek alatt."
"Nem úgy értem, hogy nem lesz cliffhanger. De, lesz, csak teljesen más módon kerül sor a lezárásra, mégis úgy, hogy a néző majd úgy gondolja, hogy: Úristen! Ott kell lennem a harmadik évadnál is!"
Nina Dobrev szerint mikor Damon harcol a vérfarkas harapás ellen, nem minden jelenet olyan lesz, mint amilyennek mi hisszük.
"Visszatekintünk és hallucinációkat látunk majd. Nem tudod, hogy melyik melyik, de a végén biztosan rájössz. Van erre nagyon sok, szuper vizuális effektünk. A nézők számára ez a rész nagyon zavaros, de egyben érdekes is lesz."
Nina elárulta, meg fogjuk tudni, van-e esélye az életben maradásra Damon-nek, valamint hozzátette, hogy ez nagyon, nagyon érdekes jelenet lesz.
"Mivel Damon megitatta a vérét Elena-val, rájött arra, hogy rosszul csinálta az egészet. Nem adta meg a lánynak a választás lehetőségét. És végre Damon rájött, hogy hibázott."
A CIKK FOLYTATÁSA HAMAROSAN!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése