2012. január 31., kedd

 A The Vampire Diaries két főszereplője körül sokak szerint izzik a levegő, de Nina Dobrev a mai napig állítja, hogy ők soha nem erősítették meg a kapcsolatukról szóló híreket.
Nina Dobrev és Ian Somerhalder mégsem egy pár?
Novemberben felrobbant az internet, amikor a US Weekly magazin végre lerántotta Nina Dobrev és Ian Somerhalder kapcsolatáról a leplet. A The Vampire Diaries rajongók végre megnyugodhattak, hogy ha már Damon és Elena kapcsolata nehézkesen alakul a sorozatban, legalább az életben boldogan élhetnek, míg meg nem halnak. Nina azonban a napokban lelombozta a rajongókat egy interjú során.
„Nem mondtunk soha, senkinek, semmit. Emlékszem erre az interjúra. Megkérdezték tőlünk, hogy mit szeretünk a többiekben, akikkel együtt dolgozunk. Mi elmondtunk 10 különböző dolgot, minden emberről, aki szerepel a sorozatban. Természetesen ők választották ki, hogy mit közölnek le ebből. Ez rendjén is van így, hiszen minden ember el akar kápráztatni másokat.” – mondta el a színésznő a Nylon magazinnak.
Természetesen ez közel sem azt jelenti, hogy a két fiatal között nincs több, mint egyszerű barátság, hiszen a The CW büszkeségét és környezetvédő párját már kézenfogva és csók közben is lencsevégre kapták, de ha rajtuk múlik valószínűleg a világ elől rejtve marad a szerelmük, amíg csak lehet. A szériában azonban tovább izgulhatunk Damon és Elena kibontakozó románcáért, amelyről egyre többen szereznek tudomást. A sorozat legújabb epizódja csütörtökön este kerül levetítésre Amerikában

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése