2012. február 1., szerda



A Vámpírnaplók különlegesen szexis sztárja magánnyomozásba kezd egy kiscica halálának ügyében.

Ian Somerhalder megesküdött, hogy a végére jár egy macskagyilkosságnak. A Vámpírnaplók sztárja megtudta, hogy egy Arkansas-i család kedvencét brutális módon megölték, a tetemét pedig egyfajta politikai tiltakozásra használták fel. A rendőrség azonban nem hajlandó nyomozni az ügyben, ezért a híresség felvállalta, hogy kézre keríti a gyilkost.

Jacob Burris, az Arkansas-i demokratikus kongresszusi jelölt, Ken Aden kampánymenedzsere január 22.-én a saját macskájának tetemét találta a házuk ajtajában. A cica hátára a liberális szót karcolták. A férfi természetesen felvette a kapcsolatot a helyi rendőrséggel, jelentette az állatkínzást. Ott azonban nem voltak hajlandóak rendes nyomozást folytatni.

A színész, amikor megtudta, Twitter.com oldalán fejezte ki felháborodását az üggyel kapcsolatban – „Járjunk ennek a végére. Bárki is tette ezt, a törvény elé kell állítani. Ezt a cicát megölték arkansasban, és belevágták a szőrébe, hogy liberális. Egyáltalán nincs rendben, hogy a rendőrség semmit nem tesz a tettes vagy tettesek kézre kerítéséért. Én fogok nyomozást indítani az ügyben. Biztos vagyok benne, hogy sokan egyetértenek velem.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése