2012. február 7., kedd

 Most elolvashatjátok azt , amit Joseph Morgan mondott. Az egész világ meg van őrülve a gonosz Klaus és mindenki kedvenc szőke vámpírja, Caroline miatt. A rajongók folyamatosan azt kérdezik mióta megmentette a szőkeség életét, hogy “Együtt lesznek vagy sem?”.
Láttunk egy képet a 14. epizódból, amelyen Klaus és Caroline táncol a bálon. “Lehet, hogy meg vagy lehet, hogy meg sem fog történni: Caroline és Klaus a bálon táncol vagy ez csak egy képzelet. Soha nem tudhatod.”
Azt is láttuk, hogy Caroline azt a karkötőt viseli majd, amit Klaus-tól kapott szülinapjára. Candice még viccelődött is vele: “Caroline talán vagy nem fogja hordani a karkötőt, amit kapott vagy megveszi magának a Claire’s-ben, ami ugyanúgy néz ki. ‘Nem vehetsz nekem karkötőt, mert én is tudok magamnak venni.’” Van Claire’s Mystic Falls-ban?
“Caroline és Klaus táncolni fognak a bálon és meglátjuk, hogy mit szeretnének majd vagy mit nem.” Az is kiderül, hogy mi folyik kettőjük közt. Joseph azt is elmondta, hogy kicsit csodálkozott a rajongókon, ahogyan reagáltak erre az egészre. “Vicces volt, ugyanis egy hotelszobában voltam és meg akartam nézni a részt, de a TV nem működött és ezért másnap YouTube-on kerestem videót, hátha fent van. Több oldal Klaroline vagy Carolaus volt. Örülök, hogy tetszett az embereknek.”
Míg Candice azt mondja, hogy “határozottan van közöttük egy romantikus kapcsolat”, addig Joseph azt mondja, hogy “szerinte Caroline-nak nehéz lesz megbocsájtania Klausnak mindenért, amit tett.” De hékás, ez Mystic Falls, őrült dolgok történnek.
A Forwood rajongóknak pedig várniuk kell, ugyanis Tyler nem lesz Mystic Fallsban még jó pár epizódon keresztül. “Tyler rájött, hogy muszáj tennie valamit, meg kell változnia. Szóval úgy döntött, hogy megváltozik és majd utána visszajön. Addig nem tudja bántani a szeretteit.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése