2012. február 6., hétfő

A The Vampire Diaries sorozatból ismert Joseph Morgan és Claire Holt nagyon jól kijönnek egymással. A pletykák szerint túlságosan is.Joseph Morgan és Claire Holt egy pár?
Felröppentek a hírek, miszerint Joseph Morgan nemrég szakított barátnőjével, aki nem más, mint Emily Thorne. A különválás oka ismeretlen, de nem kizárt, hogy Claire Holt áll a dolog mögött.
A két színész nagyon összemelegedett az atlantai forgatások alatt, de mostanában forgatáson kívül is gyakran jelennek meg együtt. Novemberben Joseph elhívta a Vámpírnaplók Rebekahját az Immortals premierjére, a színész elmondása szerint azért, hogy támogassa.
Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a két sztár napi szinten vált egymással üzenetet a Twitteren. Bár mindez még nem bizonyítja, hogy lenne köztük valami, viszont Miss Claire a napokban posztolt egy közös  
képet,ami gyanakvásra ad okot

Saját elmondásuk szerint csak barátok, de ne felejtsük el, hogy a Vámpírnaplók másik álompárja, Nina Dobrev és Ian Somerhalder sem vállalják fel kapcsolatukat. Ki tudja, lehet, hogy egy titkos duplarandi van készülőben a négy színész között?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése