2012. február 9., csütörtök

EW a  Damon-Elena-Stefan háromszögről

Valahogy tele lettünk vámpírokkal,  vérfarkasokkal, boszorkányokkal, hibridekkel (és igen, egy alkalommal szellemekkel is), hogy ez a szerelmi háromszög a két halhatatlan testvér, Damon és Stefan, és egy halandó lány, Elena között, még jobban bosszantsa a The Vampire Diaries rajongókat. (És ítélve a kémiát a címlapfotókon, nem nehéz belátni, hogy miért.)
Amikor Kevin Williamson producer és Julie Plec úgy döntött hogy végre felkészüt a rossz fiú Damon megosztani csókját Elenával - amit több mint 2 éve építgetett -, tudták, hogy meg kell felelniük két rajongó bázisnak: azok, akik Elenát Damonnek akarját látni, és azok, akik még midig kitartanak a remény mellett, hogy dolgok rendbe jönnek a lelki társával, Stefannal.

"Ez az egyik olyan dolog, amit meg tudnánk védelmezni," magyarázza Williamson az EW-nek. "De még ennél is fontosabb, hogy mégse szeretnénk védelmezn. Azt akarod érezni hogy valódi, helyes és természetes legyen minden közönségnek." Kielégítse a "shippereket", (kifejezés amit azokra használunk akik drukkolnak a karakterek közti kapcsolatoknak, avagy pároknak) Williamson és Plec nagy kihívással néznek szembe minden alkalommal, amikor megpróbálják alakítani a háromszöget. Kérdezi Plec: Hogyan tudunk javítani a pillanaton a karaktereink között, mikor tényleg akarjuk hogy Damon megcsókolja Elenát, anélkül hogy a Stefan-Elena rajongók feladják a reményt? És fordítva, ha azt akarjuk, hogy Stefan és Elena egy pillanatra együtt legyen, hogyan csináljuk hogy a Delena rajongók ne háborodjanak fel?
Az e heti EW címlapsztorija egy interjú volt a vámpír csilagokkal, Nina Dobrevvel, Ian Sommerhalderel és Paul Wesleyvel akik beszéltek a vörösen izzó szerelmi háromszögről és a csökkenő Stelena-Delena harcról és az új pletykákról. Amelyek egy valós kapcsolatról szólnak. Nina Dobrev azt nyilatkozta "Voltak alaptalan megállapítások is." Nina és Ian vagy Nina és Paul?" Sok volt a spekuláció." jegyezte meg Ian szemérmesen, de semmit sem erősítettek meg még.
És a The Vampire Diaries csak az utolsó azoknak a sorozatoknak a hosszú listáján melyek ekkora rajongó tábort vonzanak. Szóval kik ezek a rajongók? És miért csinálják, amit? Erre a kérdésre ad választ Jess "Doc" Jensen és elmesél egy részletes beszámolót a shipperek jelenségéről, ami van még a Star Trekben és XfIlesben, Bonesban, Castleben, Fringeben, Once upon a timeban és elmagyarázza hogyan számítják vagy nem számítják bele a show készitői a shippereket a karaktereik ábrázolásába, történetük írásába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése